(Poistunut julkaisusta)

Erikoislääkäri (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme erikoislääkäreitä päihdepalveluihin 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ensisijainen tarve on Kalasataman ja Laakson päihdepoliklinikoilla sekä nuorisoasemalla, mutta työpiste voi muuttua myöhemmin tarpeen mukaan.

Päihdepoliklinikat sijaitsevat Malmilla, Laakson sairaalassa, sekä Vuosaaren ja Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksissa. Nuorisoasema sijaitsee Hakaniemessä ja on tarkoitettu nuorille 23:een ikävuoteen asti. Poliklinikoilla ja nuorisoasemilla toimii moniammatilliset työryhmät tarjoten avopäihdevieroitusta ja -hoitoa. Päihdepalveluissa hoidetaan myös samanaikaisia lieviä ja mahdollisuuksien mukaan myös keskivaikeita mielenterveydenhäiriöitä.

Lääkäri on moniammatillisen työryhmän jäsen vastaten yksiköiden lääketieteellisen hoidon toteuttamisesta. Päihdepalveluissa on alkanut palvelujen sisällöllinen kehittäminen toipumisorientaatio - mallin mukaisesti ja myös yhteistyömallien luomista psykiatrian palvelujen kanssa jatketaan.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut, mm. hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1046-19. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13).
Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla (esim. psykiatria, nuorisopsykiatria, yleislääketiede, työterveyshuolto). Pätevien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan määräaikaisesti valita erikoistuva tai muu lääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


38h 15min / viikko