(Poistunut julkaisusta)

Erikoislääkäri (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Tehtävän kuvaus

Tule mukaan lääkäriksi. Haluamme ja osaamme uudistua, ja sitä toivomme sinultakin.

Haemme vakinaiseen virkaan kahta terveyskeskuslääkäriä, jotka toimivat supertutorin roolissa (50 %) ja terveyskeskuslääkärin tehtävissä (50%) 02.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan Idän terveysasemille ja Keskustan terveysasemille.

Supertutorina työskentelet yek -lääkäreiden ohjaajana ja yle-erikoistuvien kouluttajana
50 % työajastasi.

Terveyskeskuslääkärinä työskentelet tiimissä, jossa on lääkäreitä ja hoitajia, fysioterapeutteja sekä mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajia. Moniammatillista työtämme tukevat muut toimijat: toimintaterapia, psykiatria ja päihdetyö, suun terveys, vammaispalvelu, nuorten - ja aikuissosiaalityö sekä vanhusten sosiaalineuvonta.

Tiimissä hoidat pääasiassa akuutti- ja ajanvarauspotilaita ja tarjoat konsultaatioita, mutta halutessasi voit tehdä myös lasten- tai äitiysneuvolaa, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa tai muita erikseen sovittavia terveyskeskuslääkärin työtehtäviä. Pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme etätyömahdollisuuden.

Helsingissä on käytössä listamalli. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa ja palkkaus paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Uuden työntekijän kohdalla voidaan neuvotella rekrytointilisästä. Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista kouluttautumismahdollisuuksista ja muista työsuhde-eduista. Tarvittaessa järjestämme sinulle työsuhdeasunnon.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Tervetuloa supertutorlääkäriksi Helsinkiin!


Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Lisäksi edellytämme:

Yliopiston kouluttajaoikeus (Helsingin yliopisto).

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ylilääkäri Raija Puustinen, puh 050 365 1359, raija.puustinen@hel.fi Johtava ylilääkäri Timo Sinkkonen, puh 040 1848 663, timo.sinkkonen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/