(Poistunut julkaisusta)

Erikoiskirjastovirkailija, Martinlaakson kirjasto
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, Vantaan kaupunginkirjasto
Martinlaakson kirjasto

Laajaniityntie 3, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.10.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Martinlaakson kirjasto on vilkas lähikirjasto Martinlaakson keskustassa. Kirjastossa käy vuosittain vajaat 250.000 asiakasta. Kirjasto toimii yhteistyössä Pähkinärinteen kirjaston kanssa, joka toimii omatoimikirjastona sekä yhdistettynä nuorisotilana ja kirjastopisteenä.

Haemme joukkoomme oma-aloitteista ja innostunutta erikoiskirjastovirkailijaa. Pääset kehittämään kirjaston uudistuvia palveluita. Vantaan kaupunginkirjaston toiminta-ajatuksena on kaikkien lukutaitojen edistäminen.   

Toimit Martinlaakson ja Pähkinärinteen kirjastojen palveluesimiehen työparina ja sijaistat häntä tarvittaessa. Vastaat kirjaston viestinnästä yhdessä kirjaston tapahtumavastaavan kanssa. Toimit myös kirjaston laitevastaavana ja avustat kirjaston asiakkaita sekä henkilökuntaa uuden teknologian käyttöönotossa. Pelilukutaito on yksi Martinlaakson kirjaston painopisteistä, joten kiinnostus pelaamiseen ja pelikasvatukseen katsotaan eduksi. Lisäksi tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu ja sitä tukevat tehtävät.

Ensisijaisesti työtehtävät sijoittuvat Martinlaakson kirjastoon, mutta sijaistat tarvittaessa myös Pähkinärinteen kirjasto-nuorisotilalla. Kokemus nuorten kanssa toimimisesta on siis eduksi. Pähkinärinteen kirjasto on auki maanantaisin ja torstaisin klo 14-20.30 ja perjantaisin klo 15-22.30.

Tehtävän hoitaminen vaatii itsenäistä ja ratkaisuhakuista työotetta, vastuunottokykyä sekä hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää myös suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa, muut kielet ovat plussaa. Lisäksi arvostamme tietoteknistä osaamista, valmiutta erilaisten asiakkaiden kohtaamiseen kirjaston jokapäiväisessä arjessa sekä halua oppia ja kokeilla uutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto. Eduksi katsotaan kirjasto- ja informaatioalan opinnot sekä kokemus esimies- tai tiiminvetotehtävissä.

Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2163,87 €/kk euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 2-vuorotyö


Yhteystiedot:

Palveluesimies Määttä Jaana

043 826 8775

jaana.maatta@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.