(Poistunut julkaisusta)

Erikoiskaupan myyjä
Go On

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
Confetti Oy on vuonna 2006 perustettu laadukkaisiin juhla- ja leivontatarvikkeisiin erikoistunut maahantuoja, tukkumyyjä ja vähittäiskauppias ja toimii Wilton Industries:n, Renshaw:n, Knightsbridge PME:n, Pavoni:n, Dekora:n Creative Converting:n, Creative Party:n ja Merimerin edustajana Suomessa. Confetti Oy valmistuttaa myös omaa Confetti -tuotemerkkiään sekä maahantuo myös FunCakes:n, Procos:n sekä lukuisten muiden valmistajien tuotteita. Kotileipurin aarreaitta palvelee verkkokaupassa sekä Espoon, Tuusulan,Vantaan, Raision, Pirkkalan, Jyväskylä ja Rovaniemen myymälöissä leivonnasta ja juhlien järjestämisestä innostuneita myös tarjoten ideoita, vinkkejä sekä reseptejä.

Haemme nyt erikoistavarakauppaan

MYYJÄÄ

Espoon Iso Omenaan.

Työssä menestyy henkilö, jolla on kokemusta myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Ehdottomasti eduksi työssä menestymiselle on innostus ja harrastuneisuus juhlien järjestelytehtäviin sekä leivontaan.

Työtä on tarjolla osa-aikaisesti, pääosin arki-iltaisin ja lauantaisin klo 8-21.00 välillä, n. 20 h/viikko. Työtunteja on tarjolla enemmänkin, mikäli sinulle sopii työskentely sekä Espoon ja Tuusulan myymälöissä.

Työ on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde ja tehtävässä on mahdollista työllistyä suoraan Confetille myöhemmin.

Mikäli olet etsimämme tekijä, täytä hakemus jo tänään ja liitä mukaan CV. Työn aloitus on mahdollisimman pian.