(Poistunut julkaisusta)

Erikoiskaupan myyjä keikkatyöhön
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Tarjoamme vaihtuvat työympäristöt, työkaverit ja työmatkat. Tarjoamme työvuorot, joista sinä valitset sinulle sopivimmat. Tarjoamme mahdollisuuden tutustua kaupan alan erilaisiin toimijoihin, olitpa sitten alan vaihtaja, pitkän linjan konkari tai vaikka välivuotta viettävä opiskelija. Tule mukaan!

Haemme asiakaspalveluhenkisiä ja itsenäiseen työhön kykeneviä myyjiä erikoiskaupan myymälöihin ja tavarataloihin. Myyjän tehtävissä voit keskittyä omien vahvuuksiesi mukaan joko kassatehtäviin tai hyllyjen täyttämiseen tai tehdä monipuolisesti molempia. Oletko aurinkoinen antero, joka haluaa ystävällisellä ja ripeällä kassatyöskentelyllään varmistaa, että asiakas lähtee myymälästä hymyssä suin? Vai oletko tehokas tiina, joka viihtyy fyysisessä työssä ja joka haluaa nähdä käden jälkensä konkreettisesti siisteinä tuoteriveinä? Työtä meillä löytyy molemmille. Työntekijänämme saat työtarjouksia yksittäisistä työvuoroista ja pidemmistä pesteistä asiakasyrityksissämme. Sinun tehtäväksesi jää vain hyväksyä tai hylätä ehdotukset.

Työvuoroja on tarjolla aikaisiin aamuihin, iltoihin ja myös yöaikaan. Toivomme, että pystyt tekemään säännöllisesti töitä erilaisissa vuoroissa. Usein työssäsi joudut paikkaamaan vakituista henkilöstöä, joten vuorot saattavat tulla lyhyelläkin varoajalla. Työpaikat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua, mutta voit itse määritellä työskentelyalueesi. Mitä joustavammin otat vuoroja vastaan, sitä enemmän saat töitä itsellesi ja sitä suuremmaksi palkkapussisi muuttuu. Tekemistäsi vuoroista saat hyvän mielen lisäksi palkkaa kaupan TESin mukaisesti.

Tässä työssä tärkeää ei ole aiempi kokemus. Sinut perehdytetään tehtäviin. Meille riittää, että olet täysi-ikäinen, puhut hyvää suomea sekä lähdet töihin ”hommat hoituu” -asenteella. Älä siis enää mieti, vaan jätä hakemus ansioluetteloineen oheisesta linkistä mahdollisimman pikaisesti! Valintoja tehdään jo hakuaikana.

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäisyys, suomen kielen taito