(Poistunut julkaisusta)

Erikoisasiantuntija
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

HAEMME JUURI SINUA ERIKOISASIANTUNTIJAKSI

Tehtävässä vastaat vaativan sähkö- ja automaatiosuunnittelun toteuttamisesta uudishankkeissa sekä olemassa olevilla voimalaitoksilla. Sähkö- ja automaatiolaitteiden käyttöön ja ylläpitoon liittyvät tehtävät kuuluvat toimenkuvaasi. Johdat sähkölaitteistojen käyttöä ja sähkötöitä voimalaitosympäristössä. Työpaikkasi sijaistee Naantalissa.

Odotamme

TOIVOMME SINULTA vankkaa ammattitaitoa ja työkokemusta (yli 10 v) voimalaitosympäristössä liittyen sähkö– ja automaatiosuunnitteluun sekä käyttöön. Koulutustaustaltasi olet vähintään AMK-insinööri (sähkövoimatekniikka) ja sinulla on sähköpätevyys S1. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvien yhteistyötaitojen lisäksi tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Huolellisesta ja harkitsevasta työskentelytyylistäsi huolimatta pystyt tarvittaessa tekemään nopeitakin päätöksiä.

Tarjoamme

TARJOAMME SINULLE itsenäisen tehtäväkokonaisuuden, osaavan työyhteisön tuen sekä monipuoliset työsuhde-edut. Turku Energia-konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.

Hakeminen

Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 20.1.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Jari Kuivanen, p. 050 557 3261 tiistaina 15.1. klo 15-17 ja perjantaina 18.1. klo 10.00-11.30.

Turku Energia on savuton työpaikka.