Erikoisammattimies
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme ERIKOISAMMATTIMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan terveydenhuollon toimitilojen sekä LVI- ja sähkölaitteistojen huolloista ja korjauksista sekä ylläpitotehtävistä. Tehtäviisi sisältyy myös asiakaspalvelua ja tietoteknisten järjestelmien käyttöä.

Millaista osaamista haemme?
Tehtävän kelpoisuusehtona on teknisen alan ammatillinen perustutkinto, esimerkiksi kiinteistönhoitajan , sähköasentajan tai putkiasentajan tutkinto.

Edellytämme aiempaa kokemusta kiinteistöhoidon tehtävistä sekä vähintään B-luokan ajokorttia. Luemme eduksi kiinteistöautomaation tuntemuksen.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja vastuullista otetta työhön. Haluat oppia uutta, kehittyä ja jakaa omaa osaamistasi.

Miksi meille?
Saat kivat ja osaavat kollegat sekä moniammatillisen yhteisön tuen. Tarjoamme myös loistavat mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen mm. koulutusten avulla. Meillä on hyvät työsuhde-edut, edistämme henkilöstömme työhyvinvointia sekä kannustavaa palkitsemista.

Jäikö jotain mietityttämään?
Lisätietoja voit aina kysellä lisää puhelimitse, lisätietojen antajat löydät alta. Jos lukiessasi huomasit, että tämä voisi olla sinua varten, niin lähetä hakemus heti tai vinkkaa hausta eteenpäin.

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

tiimipäällikkö Marko Hokkanen (tekninen tiimi 2) puh. 09 310 31990 ja tiimipäällikkö Seppo Liukkonen puh. 09 310 64606 (tekninen tiimi 4).

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1475568
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki