(Poistunut julkaisusta)

Erikoisajoneuvotarkastaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Pohjola Vakuutuksen Yritysasiakkaiden ajoneuvovahinkoihin vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle erikoisajoneuvotarkastajaa.

 

ERIKOISAJONEUVOTARKASTAJA

 

Tässä tehtävässä vastaat 

 

Erikoisajoneuvotarkastajana vastaat raskaan liikenteen ja muun liikkuvan kaluston vahinkojen sähköisestä ja tarvittaessa myös fyysisestä tarkastamisesta Pirkanmaan alueella. Tehtäväsi on vahingon syyn sekä laajuuden selvittäminen, sekä korvattavuuden ratkaiseminen yksin tai yhdessä muun erikoisajoneuvotarkastustiimin kanssa. Varmistat omalta osaltasi sen, että vahinkokäsittely tapahtuu vakuutusehtojen ja liikennevakuutuslain mukaisesti, ja että asiakkaamme saavat huippuluokan asiakaspalvelua vahinkotilanteessa.
Tehtävässäsi vastaat myös korjaustavan määrittelystä ja korjauskustannuslaskennasta. Osallistut oman ammattitaitosi osalta prosessin jatkuvaan kehittämiseen sekä neuvotteluihin asiakkaan kanssa. Vastaat omalta osaltasi loistavan asiakaskokemuksen tuottamisesta.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Sinulla on teknisen alan koulutus (teknikko tai insinööri) ja syvällistä raskaan kaluston tuntemusta. Omaat hyvää ammattiosaamista vahinkotarkastuksesta, tarkastus- ja käsittelyprosesseista ja edellytämmekin aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja rohkeaa asennetta -  hyviä koordinointi- ja prosessitaitoja, tiimipelaamista unohtamatta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat varmistaa erinomaisen asiakaspalvelun.

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä yhdessä osaavien, mukavien ja toisiaan tukevien työkavereiden kanssa. Tarjoamme myös ison talon erinomaiset edut.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Seppo Alanko kertoo sinulle mielellään lisää: seppo.alanko(at)pohjola.fi tai puhelimitse 0500 500 751.


Haethan tehtävää 1.3.2020 mennessä.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 100.