(Poistunut julkaisusta)

Erikoisajoneuvotarkastaja, Pohjola Vakuutus
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta.
Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan.
Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.
Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Pohjola Vakuutuksen Yritysasiakkaiden ajoneuvovahinkoihin vakituiseen työsuhteeseen erikoisajoneuvotarkastajaa,

toimialueena Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala ja Kainuun seutu. Asemapaikkana ensisijaisesti Kuopio.

 

ERIKOISAJONEUVOTARKASTAJA

Tässä tehtävässä erikoisajoneuvotarkastajana vastaat raskaan liikenteen ja muun liikkuvan kaluston vahinkojen sähköisestä ja tarvittaessa myös fyysisestä tarkastamisesta Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun seudulla. Tehtäväsi on vahingon syyn sekä laajuuden selvittäminen, sekä korvattavuuden ratkaiseminen yksin tai yhdessä muun erikoisajoneuvotarkastustiimin kanssa. Varmistat omalta osaltasi sen, että vahinkokäsittely tapahtuu vakuutusehtojen ja liikennevakuutuslain mukaisesti, ja että asiakkaamme saavat huippuluokan asiakaspalvelua vahinkotilanteessa. Tehtävässäsi vastaat myös korjaustavan määrittelystä ja korjauskustannuslaskennasta. Osallistut omalla ammattitaidollasi prosessin jatkuvaan kehittämiseen sekä neuvotteluihin asiakkaan kanssa ja vastaat omalta osaltasi loistavan asiakaskokemuksen tuottamisesta.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on teknisen alan koulutus (teknikko tai insinööri) ja syvällistä raskaan kaluston tuntemusta. Omaat hyvää ammattiosaamista vahinkotarkastuksesta, tarkastus- ja käsittelyprosesseista ja edellytämmekin aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.
Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja rohkeaa asennetta - hyviä koordinointi- ja prosessitaitoja, tiimipelaamista unohtamatta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat varmistaa erinomaisen asiakaspalvelun.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä yhdessä osaavien, mukavien ja toisiaan tukevien työkavereiden kanssa.
Tarjoamme myös ison talon erinomaiset edut.


Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, yksikönpäällikkö Anssi Syrjälä kertoo sinulle puhelimitse 050 325 8647 arkisin klo 9-12.


Hakuaikaa on jatkettu. Haethan tehtävää 29.11.2020 mennessä.


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.
 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.

#LI-JL2