(Poistunut julkaisusta)

Eri alan osaajia Oulun seudulle
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2020

Toimenkuva
Etsimme nyt työntekijöitä erilaisiin osa-aikaisiin työkohteisiin Oulun seudulle! Työvuorot on sovittavissa ja työtehtävät vaihtelevat laidasta laitaan. Kiinnostuksesi mukaan voit olla varastoapulainen tänään, keittiöapulainen huomenna ja ensi viikolla vaikka promootiotyöntekijä tai muuttotyöntekijä! Työjaksojen pituudet vaihtelevat päivän keikasta muutamaan viikkoon. Voit aina ottaa keikkoja vastaan omien aikataulujesi mukaisesti. Työt sijoittuvat joko arkipäiville, illoille tai viikonlopuille, mikä sinulle sopisi?

Odotamme sinulta
Sinulla on kova motivaatio päästä töihin, haluat näyttää kyntesi ahkerana työntekijänä ja päästä solmimaan tulevaisuuden suhteita eri alojen mielenkiintoisiin yrityksiin, saatat olla etsimämme henkilö! Reippaalla ja joustavalla asenteella pärjäät pitkälle, aikaisempaa työkokemusta kaikkiin tehtäviin ei vaadita.

Koulutus ja työkokemus
Emme vaadi aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Mikäli sinulla on työturvakortti, B-luokan ajokortti tai oma auto käytettävissä, nämä lisäävät mahdollisuuksia työllistyä!

Muut tiedot
Työ sopii esimerkiksi opiskelijoille, osa-aikatyöstä kiinnostuneille tai lisäansiota haluaville henkilöille. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ja HAE paikkaa! Lisää hakemukseen CV:si. Haastattelemme jo hakuaikana. Palkkaus aina sopimuksen mukaan.

Kesto
syksy 2020

Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, oulu.vmp@eezy.fi, 040 307 5304

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2020 mennessä.