Ergonomiakouluttaja
Amiedu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Oletko sinä energinen ja osaava fysioterapian/ ergonomian ammattilainen ? Haemme nyt osaavaan joukkoomme Helsingin Pitäjänmäelle ergonomian ja kuntoutuksen kouluttajaa

Odotamme osaamista erityisesti seuraavilta osaamisalueilta:

·         fysioterapeutin AMK -tutkinto

·         työkokemus fysioterapeutin tehtävistä

Kouluttajana valmistelet ja toteutat koulutuksia pääasiassa Amiedussa, mutta ajoittain myös asiakasyrityksissä. Arvostamme fysioterapeuttipätevyyden lisäksi myös perus- tai lähihoitajatutkintoa.  Myös työkokemus vammaistyön parissa katsotaan eduksi.

Osaat ilmaista itseäsi selkeästi ja olet tottunut toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme myös projektien ohjaustaitoja sekä mahdollisesti kokemusta hoivatyöhön/ ergonomia-alaan liittyvistä henkilöstön asiantuntijakoulutuksista. Arvostamme opetuskokemusta / pedagogista osaamista.

Tarjoamme sinulle motivoivan ja sopivasti haastavan työn, mielenkiintoisen asiakas- ja työympäristön sekä erinomaiset työkaverit. Amiedussa voit kehittää omaa osaamistasi ja työyhteisöäsi. Sinulla on hyvä mahdollisuus kehittyä ja näyttää osaamisesi aikuis- ja henkilöstökoulutuksen parhaalla paikalla vaativien, mutta innostuneiden ja ammattiylpeiden opiskelija-asiakkaiden kanssa.

Työsuhde on vakituinen, 16-33 h/viikossa. Myös sivutoimisuus pienemmällä tuntimäärällä voi tulla kyseeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266613
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Riitta Kokki 9.5. klo 8-9 ja 14.5. klo 15-16, p. 050-542 0328 tai riitta.kokki@amiedu.fi.