(Poistunut julkaisusta)

Epoksimaalari Sastamalaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haemme asiakkaallemme EPOKSIMAALARIA Sastamalaan.

Asiakkaamme on perinteikäs ja pitkät juuret omaava, vakavarainen yritys. He ovat sitoutuneet kehittämään ja valmistamaan asiakkailleen laitteita ja työvälineitä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Tehtävässä toimit epoksimaalauslinjalla maalaten ja varmistaen tuotteiden korkean laadun maalauksen osalta. Toivomme hakijoilta työkokemusta epoksimaalaamisesta tai pintakäsittelystä ja mielellään pintakäsittelyn koulutustaustaa. Tärkeintä on halusi oppia ja reipas asenteesi työtä kohtaan. Onhan oma-aloitteisuus hyveenäsi ja omaat tiimityöskentelytaitoja. Työotteesi tulee olla tarkka ja säntillinen. Omalla ahkeralla työpanoksellasi takaat itsellesi töiden jatkuvuutta. Suomen kielen taito vaaditaan.

Työsuhde on määräaikainen vuokratyösuhde ja hakijalla tulee olla 2-vuorotyövalmius. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös vakinaistua asiakasyritykseen.

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi pikaisesti meille Amikon verkkosivuilla www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!