(Poistunut julkaisusta)

Environment, Health & Safety (EHS) -asiantuntija
Saint-Gobain Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Saint-Gobain Finland Oy:n EHS- eli Environment, Health & Safety-osasto koordinoi ja kehittää ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuusasioita. EHS-osaston tärkein tehtävä on varmistaa, että yritykseen kohdistuvat edellä mainittujen osa-alueiden vaatimukset on tunnistettu ja tiedetään miten ne täyttyvät. Vaatimuksia tulee Suomen ja EU:n laeista ja asetuksista, konsernin ja toimialan vaatimuksista.

Haemme Environment, Health & Safety -osastollemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

EHS-ASIANTUNTIJAA

vastaamaan Saint-Gobain Finland Oy:n Gyproc-, ISOVER- ja Weber-liiketoimintojemme ympäristö-, turvallisuus- ja terveysasioista. Olet osa alan asiantuntijoista koostuvaa kuusihenkistä EHS-osastoa. Vastuullasi on erityisesti Gyproc-liiketoiminnan turvallisuustoimet. Tehtäviisi kuuluu EHS-toimenpiteiden suunnittelu ja jalkautus, raportointi, ohjeistukset, auditoinnit sekä koulutukset. Pääsääntöinen toimipisteesi on Gyprocin tehtaalla Kirkkonummella, mutta työ edellyttää aktiivista matkustamista kaikille toimipaikoillemme. Tehtävä alkaa heinäkuussa 2019.

Odotamme sinulta:     

  • kokemusta ympäristö-, terveys- ja turvallisuustoimista
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä toimia laajassa toimintakentässä
  • oma-aloitteista, tavoitehakuista ja määrätietoista työotetta
  • soveltuvaa koulutusta
  • englannin kielen taitoa

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen roolin mielenkiintoisissa ja monipuolisissa EHS-tehtävissä, ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön tuen sekä kansainvälisesti sertifioidun Top Employer –huipputyönantajan urakehitysmahdollisuudet.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa EHS-päällikkö Pauliina Savolainen p. 044-0888929.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0d21d0d3 mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.6. mennessä. Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Avainsanat: turvallisuus, työterveys, ympäristö, turvallisuusasiantuntija, työturvallisuusasiantuntija, työterveysasiantuntija, terveysasinatuntija, ympäristöasiantuntija, insinööri, asiantuntija, turvallisuusala, Environment, Health, Safety, EHS, Uusimaa, Pääkaupunkiseutu, Kirkkonummi, Vantaa, Espoo, Helsinki, Lohja, Vihti, Etelä-Suomi, Gyproc, Saint-Gobain, rakennusala, teollisuus, tuotanto