ENVIRONMENT AND QUALITY MANAGER
SMA Mineral Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Onko sinulla kokemusta ympäristö, laatu ja turvallisuusasioista? Haluaisitko monipuolisen ja vastuullisen työn kansainvälisessä teollisuuden yrityksessä, jossa voit edelleen kehittyä urallasi? Tässä sinulle loistava työmahdollisuus Torniossa.

Ympäristö- ja laatupäällikkönä vastaat ympäristölupa-asioista, niihin liittyvästä raportoinnista sekä kontakteista viranomaistahoihin Suomessa ja osaksi myös muilla toiminta-alueillamme (Baltian maissa ja Pohjoismaissa). Hallinnoit ympäristöön ja laatuasioihin liittyviä asioita yrityksessämme. Sinulla on tietotaitoa ympäristö- ja kemikaalilainsäädännöstä sekä yleisimmistä standardeista. Jaat osaamistasi auttamalla tuotantopäälliköitämme laatu- ja ympäristöasioissa. Koordinoit auditointeja ja huolehdit, että korjaavat toimenpiteet viedään käytäntöön. Teet tiivistä yhteistyötä tuotantopäälliköidemme lisäksi laboratoriomme henkilökunnan kanssa. Raportoit tehtävässäsi SMA Mineralin Environmental Directorille. Työn sijaintipaikka on Röyttässä, Torniossa. Tehtävä edellyttää jonkun verran matkustamista, lähinnä Suomessa ja Pohjoismaissa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on maisteri- tai kandidaattitason insinöörikoulutus (mieluiten ympäristöteknologiasta). Lisäksi odotamme, että sinulla on ainakin muutama vuosi työkokemusta ympäristö- ja laatuasioista. Toivomme, että hiilipäästökauppa, REACH, CLP-asetus sekä ISO9001 ja ISO14001 standardit ovat sinulle tuttuja.  Tehtävän ammattimainen hoitaminen edellyttää suomen kielen sujuvaa osaamista. Koska olemme ruotsalainen yritys, arvostamme ruotsin kielen taitoa, jonka voit kuitenkin korvata hyvällä englannin kielen taidolla. Sinulla on tarkka ja itsenäinen työskentelytapa. Pidät kuitenkin myös yhteistyöstä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Teknisen osaamisen lisäksi, arvostamme liiketoiminnan lainalaisuuksien ymmärtämistä. Toivomme, että olet valmis ja kiinnostunut oppimaan myös SMA Mineralin liiketoimintaan liittyvät erikoisuudet kuten teknologia- ja ympäristövaatimukset kaivosteollisuuteen ja kalkkituotantoon liittyen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn ja mahdollisuuden oppia uutta sekä kehittymään urallasi kansainvälisessä perheyrityksemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa seniorikonsultti Sanna Aikio Mercuri Urvalilta, puh. +358 40 7179796. Hae tehtävää lähettämällä CVsi ja hakukirjeesi palkkatoivomuksineen viimeistään 19.5. osoitteessa www.mercuriurval.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266038
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa, Tornio