Enterprise WLAN -ympäristön asiantuntija
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Tule meille työkaveriksi DNA:n tietoliikenteen ja tietoturvan ammattilaisten joukkoon. Lupaamme sinulle mielenkiintoisen roolin menestyvässä yrityksessä, joka arvostaa ammattitaitoasi ja panostaa kehittymiseesi.

Haemme Yritysdatapalveluihin Helsinkiin

kokenutta Enterprise WLAN -ympäristöt hyvin hallitsevaa teknistä asiantuntijaa

DNA:n Yritysdatapalvelut -osastolla tuotamme kattavia tietoliikenne- ja tietoturvapalveluita yritysasiakkaillemme. Meille on yrityksenä tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja haluamme sinut mukaan mahdollistamaan mieleenpainuvan asiakaskokemuksen. Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

Olet meille ihanteellinen hakija, kun olet jo kerryttänyt kokemusta työskentelemällä tietoliikenteen ja erityisesti langattomien lähiverkkoratkaisujen parissa muutaman vuoden ajan. Hallitset hyvin kontrolleripohjaiset ja pilvihallitut WLAN-palvelukokonaisuudet autentikointiratkaisuineen. Yleinen osaaminen 802.11 -standardeista ja IP-verkoista on myös tarpeen. Roolisi kokeneena asiantuntijana edellyttää myös teknisesti haastavien kokonaisuuksien koordinointitaitoja muiden asiantuntijoiden kanssa. Teknisen osaamisen lisäksi olet luonteva työskentelemään englannin kielellä. Odotamme sinulla olevan jo hallussasi soveltuvia tietoliikennesertifikaatteja ja aiempi kokemuksesi asiakasrajapinnassa luetaan eduksesi.

Teemme DNA:lla töitä mutkattomasti. Meillä saat tilaa tehdä töitä omalla tyylilläsi ja kannustamme sinua tekemään päätöksiä. Panostamme vahvasti osaamisesi jatkokehittämiseen esimerkiksi koulutusten, sertifiointien sekä myös haastavuudellaan palkitsevien työtehtävien kautta. Meillä saat työskennellä laajasti eri teknologioiden parissa sekä itsenäisesti että ryhmässä. Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Tarjoamme sinulle työpisteen hyvien liikenneyhteyksien varrelta Helsingin Käpylän DNA-talosta, jonka tarjoama nykyaikainen työympäristö on viihtyisä ja monimuotoinen.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

Kuulostiko siltä, että tässä voisi hyvinkin olla sinun tuleva työpaikka? Soita tai laita postia Saku Määtälle puh. 0440447128 – arkisin kello 10 - 15 tai saku.maatta@dna.fi

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.9.2020 mennessä!

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385326
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki