(Poistunut julkaisusta)

Enterprise Architect, Helsinki
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta. Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä OP Ketterän avulla.

Kehittäminen ja Teknologiat -liiketoiminnan Enterprise Architecture –tiimimme vastaa liiketoiminta-alueiden kokonaisarkkitehtuurin elinkaaren johtamisesta ja tukee liiketoiminnan strategioiden ja tavoitteiden määrittelyä. Tunnistamme tarvittavia uusia kyvykkyyksiä ja edistämme kyvykkyyksien uudelleenkäyttöä ryhmätasoisesti. Vahvistamme nyt tiimiämme useilla Enterprise Architect -rooleilla.

Enterprise Architect, Helsinki

Tehtävästä

Vastaat nimetyn liiketoiminta- tai vastuualueen kokonaisarkkitehtuurin elinkaaren johtamisesta, tiekartoista sekä tavoitetilasta. Käyt jatkuvaa dialogia liiketoimintojen, heimojen, tuotannon, oman organisaatiosi sekä mahdollisten muiden sidosryhmien kanssa. Tuet heimoja, autat etenemisessä ja poistat omalta osaltasi tarvittavia esteitä. Muunnat liiketoimintatavoitteita arkkitehtuurivaatimuksiksi ja kehittämisen tiekartaksi. Osallistut myös hankintastrategian laatimiseen ja toimittajavalintaan arkkitehtuurin näkökulmasta.

Mikäli tunnistat itsesi ylläolevasta ja tunnet paloa erityisesti jollekin seuraavista osa-alueista niin voit olla hyvinkin hakemamme henkilö:

  • Informaatio ja data
  • API-rajapinnat ja Integraatiot
  • Talouden, riskienhallinnan ja HR:n ratkaisut
  • Infrastruktuuri, käyttöpalvelu ja tietoverkot

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on hyvä ja laaja-alainen arkkitehtuurin yleisosaaminen, kokemusta liiketoiminta-alueen teknologiaratkaisuista sekä laaja osaaminen teknologia-alueella. Kykenet tunnistamaan liiketoimintavaatimusten vaikutukset järjestelmäarkkitehtuuriin, asettamaan strategisen arkkitehtuurin suunnan sekä kuvaamaan nämä liiketoiminnan ja IT:n ymmärtämään muotoon.

Tehtävässä pärjäät parhaiten, jos olet aikataulupainetta hyvin kestävä, joustava ja kykenet pitkäjänteiseen työskentelyyn.

Olet luontaisesti aloitteellinen ja osaat johtaa ja innostaa ihmisiä tavoitteellisesti sekä ymmärrät valmentavan neuvonantajan roolisi. Keskustelet sujuvasti niin liiketoimintojen kuin teknisten ihmisten kanssa. Sinulla on kyky rakentaa luottamussuhteita liiketoiminta-alueen ja arkkitehtuuriyhteisön henkilöihin myös muutostilanteissa. Työsi teet ratkaisukeskeisesti ja kykenet tekemään myös päätöksiä ratkaisuja edistääksesi. Työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen. Tule luomaan kanssamme ihmisille parhaat työn tekemisen puitteet ja asiakkaillemme parhaat palvelut.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Sami Luokkamäki kertoo sinulle mielellään lisää p. +358 50 534 3489. Voit myös laittaa kysymyksesi Samille sähköpostitse sami.luokkamaki(at)op.fi. Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 14.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

Mikä OP Ketterä?

OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä tulemme kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti toimintaamme parantaen sekä työskentelemään kohti johtavaa ja vetovoimaista finanssiryhmää Suomessa!