(Poistunut julkaisusta)

Ensihoitopäällikkö
Jyväskylän kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Keski-Suomen pelastuslaitos toteuttaa maakunnallista ensihoitopalvelua Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ja pelastuslaitoksen yhteistyösopimuksen mukaisesti Jyväskylässä, Joutsassa, Äänekoskella, Keuruulla, Viitasaarella ja Petäjävedellä. Lisäksi Karstulassa, Muuramessa ja Laukaassa toimii monitoimiyksiköt, joissa ensihoitajan työparina on pelastaja. Välittömässä ympärivuorokautisessa valmiudessa on yhdeksän hoitotason ambulanssia ja yksi perustason ambulanssi. Osavuorokautisessa valmiudessa on neljä perustason ambulanssia. Ensihoitopalveluissa työskentelee noin 100 henkilöä.

Haemme Keski-Suomen pelastuslaitokselle

ENSIHOITOPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Ensihoitopäällikkö johtaa, kehittää ja koordinoi maakunnallista ensihoitopalvelua Keski-Suomen pelastuslaitoksella Keski-Suomen sairaanhoitopiirin laatiman palvelutasopäätöksen sekä sairaanhoitopiirin ja pelastuslaitoksen keskinäisen yhteistoimintasopimuksen mukaisesti. Lisäksi ensihoitopäällikkö vastaa Keski-Suomen pelastuslaitoksen ensihoitotoiminnasta ja osaltaan sen taloudesta. Ensihoitopäällikkö vastaa ensihoitopalvelun osalta yhteistyöstä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva terveydenhuollon korkeakoulututkinto sekä johtamisopinnot tai kokemusta johtamisesta. Tehtävä edellyttää laajaa ensihoitopalveluiden tuntemusta, erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, palveluhenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Etsimme ensihoitopalveluiden johtoon esimiesotteeltaan valmentavaa päällikköä, joka hallitsee isoja kokonaisuuksia ja on työotteeltaan kehittävä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän Keski-Suomen maakunnan alueen ensihoitopalveluiden parissa. Työpiste sijaitsee keskuspaloasemalla, Ristonmaalla. Meillä työtä ei tarvitse tehdä yksin ja tehtävään perehdytetään Jyväskylän kaupungin uusien esimiesten perehdytysohjelman mukaisesti. Tervetuloa osaksi mukavaa työryhmää!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Virka alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pyritään järjestämään 17.9. ja 18.9. Haastateltaviin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Hakuaika virkaan päättyy 2.9. klo 10. Katso lisätietoja ja jätä hakemuksesi:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/ensihoitopaallikko-jyv-55-91-19/

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Keski-Suomen pelastuslaitoksen tehtävänä on toiminta-alueellaan vastata pelastustoimesta ja tässä tarkoituksessa huolehtia kansalaisten, yritysten ja yhteisöjen turvallisuudesta. Toiminta-alueella on 23 keskisuomalaista kuntaa ja 276 000 asukasta. Keski-Suomen pelastuslaitos toimii liikelaitoksena Jyväskylän kaupungin hallinnossa.