Ensihoitajia pääkaupunkiseudulle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen! Oletko kiinnostunut kehittymään tärkeässä ja vaativassa työssä? Haemme nyt asiakkaallemme perus- sekä hoitotason ensihoitajia pääkaupunkiseudulle turvaamaan nopeaa avunsaantia sitä tarvitseville.

Työn ja kohteen kuvaus:

Työ tapahtuu pk-seudulla. Työnkuvaan kuuluu ensihoidollisten tehtävien lisäksi kiireetöntä sairaankuljetuspalvelua esimerkiksi hoitolaitoksien, sairaaloiden ja kodin välillä. Lisäksi työ pitää sisällään hoidon tarpeen arviointia, päätöksentekoa sekä yhteistyötä eri tahojen kanssa. Etua on kyvystä toimia hektisessä työympäristössä sekä hyvästä ongelmanratkaisukyvystä. Taustatukenasi ovat osaava ja ammattimainen tiimi sekä työpari, joiden seurassa vauhdikkaat päivät kuluvat turvallisesti ja mukavasti. 

Tehtävään etsitään tekijöitä lähtökohtaisesti kokoaikatyöhön, mutta voit myös halutessasi esittää toiveesi osa-aikaisesta työstä! Työt pääsee aloittamaan halutessaan heti tai sopimuksen mukaan.

Hakijalta toivomme:

Hakijalla tulisi olla ensihoitotyöhö soveltuva terveydenhuoltoalan tutkinto; AMK-tason tutkinto ensihoidosta tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa tarkoitettu laillistettu sairaanhoitaja, joka on suorittanut hoitotason ensihoitoon suuntaavan, vähintään 30 opintopisteen laajuisen opintokokonaisuuden tai lähihoitajan tutkinto osaamisalana ensihoito. Työssä arvostetaan tunnollista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua oppia ja kehittyä hoitoalan ammattilaisena!

Työ edellyttää myös voimassa olevaa B-ajokorttia.

MediPower tarjoaa:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä ensihoitotyön parissa, jossa työnkuva on ihmisläheistä ja tarkkuutta vaativaa. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen itse työhön, lisäksi asiakasyritys tarjoaa työntekijöilleen  erilaisia lisäkouluttautumismahdollisuuksia.

Työllistyt yritykseen MediPowerin kautta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tiimimme on tavoitettavissasi koko työsuhteesi ajan viikon jokaisena päivänä ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, olethan minuun yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa p. 040 585 5717 Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp!)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1487888
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa