Ensihoitaja, perustaso
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Perustason ensihoitajan työtehtävät Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella. Tehtävät ovat ensihoitoyksikössä, joka on valmiudessa 5 päivää viikossa (ma, ti, ke, to, pe). Työaika on yleistyöaika 38 h 15 min viikossa. Työhön sisältyy toimistotyötä, esim. materiaalihallintoa, ym. Ensihoitoyksikkö on valmiudessa kello 9-16 kahdella työntekijällä ja yksi on aina vuorollaan toimistotyössä.

Ensikertainen työpiste on Jorvin sairaanhoitoalueella (keskuspaloasema).

Palvelusuhteen aloitus voidaan myös sopia erikseen.

Työpaikan nimi: Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

Työaika: 38h 15min viikkossa, yleistyöaika KVTES 7§ 1mom.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Ensihoitoasetuksen (585/2017) 8 § 2. mom. kohdan 2 a mukainen kelpoisuus. Ensihoitaja, perustaso.

Tehtävässä edellytetään BC1-luokan ajokorttia ja Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme, että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen sekä luvan huumausainetestaukseen.

Arvostamme yhteistyökykyä, vastuullisuutta, HUS-alueen ensihoidon toimintamallien tuntemusta sekä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi arvostamme hyvää fyysistä kuntoa ja kokemusta terveydenhuollon eri tehtävistä. Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa molemmilla kotimaisilla kielillä, kokemusta turvallisuus- ja toimipaikkakouluttajan tehtävistä, yleisimpien toimistosovellusten käyttötaitoa sekä viestiliikenteen ja sähköisten potilastietojärjestelmäsovellutusten hallitsemista.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan yli 450 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412685
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo