Ensihoitaja, perustaso
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Perustason ensihoitajan työtehtävä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella. Työtehtävässä tarvitaan molempien kotimaisten kielten osaamista. Tehtävät ovat ensihoitoyksikössä, joka on ajossa 12 tuntia 5 kertaa viikossa (ma, ti, ke, to, pe). Työaika tehdään 12 tunnin työvuoroissa siten, että työaika tasoittuu kuuden viikon jaksoissa.

Ensikertainen työpiste on Länsi-Uudenmaan sairaanhoitoalueella (Hangon paloasema), tarvittaessa voidaan työntekijää käyttää myös Jorvin sairaanhoitoalueella tai Lohjan sairaanhoitoalueella.

Palvelusuhteen aloitus sovitaan erikseen.

Työpaikan nimi: Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

Työaika: Yleistyöaika, KVTES III-LUKU 7§, 38 h 15 min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Ensihoitoasetuksen (585/2017) 8 § 2. mom. kohdan 2 a mukainen kelpoisuus. Ensihoitaja, perustaso.

Tehtävässä edellytetään BC1-luokan ajokorttia ja Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme, että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen sekä luvan huumausainetestaukseen.

Arvostamme yhteistyökykyä, vastuullisuutta, HUS-alueen ensihoidon toimintamallien tuntemusta sekä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi arvostamme hyvää fyysistä kuntoa ja kokemusta terveydenhuollon eri tehtävistä. Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa molemmilla kotimaisilla kielillä, kokemusta turvallisuus- ja toimipaikkakouluttajan tehtävistä, yleisimpien toimistosovellusten käyttötaitoa sekä viestiliikenteen ja sähköisten potilastietojärjestelmäsovellutusten hallitsemista.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan yli 450 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412684
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo