Ensihoitaja, perustaso, 3kpl
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2021

Kuvaus tehtävästä:

Perustason ensihoitajan työtehtävät Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella. Työtehtävässä tarvitaan molempien kotimaisten kielten osaamista. Tehtävät ovat ensihoitoyksiköissä, jotka ovat poikkeusluvan mukaisessa työajassa. Työaika on 24h työvuoroissa siten, että työaika tasoittuu 52 viikon jaksoissa.

Ensikertainen työpiste on Lohjan sairaanhoitoalueella, tarvittaessa voidaan työntekijää käyttää myös Jorvin sairaanhoitoalueella tai Länsi-Uudenmaan sairaanhoitoalueella.

Palvelusuhteen aloitus sovitaan erikseen.

Työpaikan nimi:
Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

Työaika:
Poikkeusluvan mukainen 42h/vko
Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Soveltuva terveydenhuoltoalan tutkinto (ensihoitaja, perustaso).

Tehtävässä edellytetään:,

Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme, että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen sekä esittää rokotetodistuksen.
Tehtävässä edellytetään BC1-luokan ajokorttia.

Tehtävään valittu henkilö velvoitetaan esittämään huumausainetestiä koskeva todistus esimiehelle valintapäätöksen jälkeen kuukauden sisällä työsuhteen aloituksesta.

Arvostamme:
Yhteistyökykyä, vastuullisuutta, HUS-alueen ensihoidon toimintamallien tuntemusta sekä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi arvostamme hyvää fyysistä kuntoa ja kokemusta perustason ensihoitajan tehtävistä. Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa molemmilla kotimaisilla kielillä, kokemusta turvallisuus- ja toimipaikkakouluttajan tehtävistä, yleisimpien toimistosovellusten käyttötaitoa sekä viestiliikenteen ja sähköisten potilastietojärjestelmäsovellutusten hallitsemista. Lisäksi arvostamme ensihoitaja amk-tutkintoa tai sairaanhoitajan tutkintoa + 30 op ensihoidon lisäkoulutusta.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan yli 450 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1469403
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo