Ensihoitaja, hoitotaso
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2021

Kuvaus tehtävästä:
Hoitotason ensihoitajan työtehtävät Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella. Työtehtävissä tarvitaan molempien kotimaisten kielten osaamista. Tehtävät ovat ensihoitoyksiköissä, jotka ovat valmiudessa 12 tuntia päivässä (08.00-20.00 tai 10.00-22.00) ja 7 pv viikossa. Työaika tehdään 12 tunnin työvuoroissa siten, että työaika tasoittuu 48 viikon jaksoissa.
Ensikertaiset 2 paikkaa ovat Lohjan sairaanhoitoalueella, nämä ovat painopisteauto (Ventelä) ja ensikertaiset 4 paikkaa painopisteauto Jorvin sairaanhoitoalueella (Keskuspaloasema, Niittykumpu)

Tarvittaessa voidaan työntekijöitä käyttää myös muilla sairaanhoitoalueillamme.

Aloitusajankohdasta voidaan sopia erikseen.

Mikäli valitulla ei ole voimassa olevaa HUS-sairaanhoitoalueen hoitotason lupaa toimeen valittaessa, vähennetään tehtäväkohtaisesta palkasta 5% tehtävän arvion perusteella siihen asti, kun em. lupa on saatu. Valitulta edellytetään luvan saantia 5 kuukauden sisällä työn aloittamisesta.


Työpaikan nimi:
Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

Työaika:
Yleistyöaika, KVTES III-LUKU 7§, 38h 15 min/viikko

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Ensihoitoasetuksen (585/2017) 8 § 2. mom. kohdan 3 a mukainen kelpoisuus. Ensihoitaja, hoitotaso.


Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Lisäksi edellytämme, että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen sekä luvan huumausainetestaukseen.
Tehtävässä edellytetään BC1-luokan ajokorttia.

Arvostamme yhteistyökykyä, vastuullisuutta, HUS-alueen ensihoidon toimintamallien tuntemusta sekä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi arvostamme hyvää fyysistä kuntoa ja kokemusta terveydenhuollon eri tehtävistä. Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä kielitaitoa molemmilla kotimaisilla kielillä, kokemusta turvallisuus- ja toimipaikkakouluttajan tehtävistä, yleisimpien toimistosovellusten käyttötaitoa sekä viestiliikenteen ja sähköisten potilastietojärjestelmäsovellutusten hallitsemista. Lisäksi arvostamme voimassa olevia hoitotason lupia.


Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan yli 450 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1469402
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo