(Poistunut julkaisusta)

Ensihoitaja, hoitotaso, Lohjan sairaanhoitoalue
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Hoitotason ensihoitajan työtehtävät Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella. Työtehtävässä tarvitaan molempien kotimaisten kielten osaamista. Tehtävät ovat ensihoitoyksikössä, joka on ajossa 12 tuntia viitenä päivää viikossa (Ma, Ti, Ke, To, Pe). Mahdollisesti työvuoroja joutuu tekemään myös viikonloppuisin ja arkipyhinä. Työaika tehdään 12 tunnin työvuoroissa siten, että työaika tasoittuu kuuden viikon jaksoissa.

Mikäli valitulla ei ole voimassa olevaa HUS-sairaanhoitoalueen hoitotason lupaa toimeen valittaessa, vähennetään tehtäväkohtaisesta palkasta 5% tehtävän arvion perusteella siihen asti kun em. lupa on saatu. Valitun edellytetään hankkivan luvan 5 kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Toimen ensikertainen työpiste on Lohjan sairaanhoitoalueella, tarvittaessa voidaan työntekijää käyttää myös Jorvin sairaanhoitoalueella tai Länsi-Uudenmaan sairaanhoitoalueella.

Aloitusajankohta voidaan sopia myös erikseen.

Haastattelut on suunniteltu pidettäviksi torstaina 2.1.2020 ja perjantaina 3.1.2020 Leppävaaran paloasemalla.

Työpaikan nimi: Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

Työaika: Yleistyöaika, KVTES III-LUKU 7§, 38 h 45 min /viikko

Kelpoisuusvaatimukset: Ensihoitoasetuksen (585/2017) 8 § 2. mom. kohdan 3 a mukainen kelpoisuus (ensihoitaja, hoitotaso). BC1-luokan ajokortti.

Tehtävässä edellytetään kokemusta ensihoitajan työstä.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja esittää rokotetodistuksen ja että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen. Tehtävään valittu henkilö velvoitetaan esittämään huumausainetestiä koskeva todistus esimiehelle valintapäätöksen jälkeen kuukauden sisällä työsuhteen aloituksesta.

Arvostamme yhteistyökykyä, vastuullisuutta, HUS-alueen ensihoidon toimintamallien tuntemusta sekä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi arvostamme hyvää fyysistä kuntoa ja kokemusta terveydenhuollon eri tehtävistä. Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä kielitaitoa molemmilla kotimaisilla kielillä, kokemusta turvallisuus- ja toimipaikkakouluttajan tehtävistä, yleisimpien toimistosovellusten käyttötaitoa sekä viestiliikenteen ja sähköisten potilastietojärjestelmäsovellutusten hallitsemista. Lisäksi arvostamme voimassa olevia hoitotason lupia.