Ensihoitaja, hoitotaso, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Kuvaus tehtävästä:
Hoitotason ensihoitajan työtehtävät Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella. Työtehtävissä tarvitaan molempien kotimaisten kielten osaamista. Tehtävät ovat ensihoitoyksiköissä, jotka ovat valmiudessa 12 tuntia päivässä (08.00-20.00 tai 10.00 -22.00) ja yksiköstä riippuen myös viikonloppuisin. Työaika tehdään 12 tunnin työvuoroissa siten, että työaika tasoittuu kuuden viikon jaksoissa.

Ensikertaiset työpisteet ovat Lohjan sairaanhoitoalueella. Tarvittaessa voidaan työntekijöitä käyttää myös Jorvin sairaanhoitoalueella tai Länsi-Uudenmaan sairaanhoitoalueella.

Aloitusajankohdasta voidaan sopia erikseen.

Mikäli valitulla ei ole voimassa olevaa HUS-sairaanhoitoalueen hoitotason lupaa toimeen valittaessa, vähennetään tehtäväkohtaisesta palkasta 5% tehtävän arvion perusteella siihen asti kun em. lupa on saatu. Valitun edellytetään hankkivan luvan 5 kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Työpaikan nimi:
Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

Työaika:
Yleistyöaika, KVTES III-LUKU 7§, 38 h 45 min /viikko

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Ensihoitoasetuksen (585/2017) 8 § 2. mom. kohdan 3 a mukainen kelpoisuus. Ensihoitaja, hoitotaso. Ajokortti vähintään BC1.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi hakijan tulee antaa pyydettäessä lupa turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen. Tehtävään valittu henkilö velvoitetaan esittämään huumausainetestiä koskeva todistus esimiehelle valintapäätöksen jälkeen kuukauden sisällä työsuhteen aloituksesta.

Arvostamme yhteistyökykyä, vastuullisuutta, HUS-alueen ensihoidon toimintamallien tuntemusta sekä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi arvostamme hyvää fyysistä kuntoa ja kokemusta terveydenhuollon eri tehtävistä, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä kielitaitoa molemmilla kotimaisilla kielillä, kokemusta turvallisuus- ja toimipaikkakouluttajan tehtävistä, yleisimpien toimistosovellusten käyttötaitoa sekä viestiliikenteen ja sähköisten potilastietojärjestelmäsovellutusten hallitsemista. Arvostamme voimassa olevia hoitotason lupia.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan yli 450 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1384105
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo