(Poistunut julkaisusta)

Enontekiön lentoasemalle palveluneuvojaksi
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Onko sinulla etsinnässä mielenkiintoinen asiakaspalvelutehtävä Lapista tulevalle talvisesongille? Etsitkö työtä, jossa saat nauttia asiakkaiden kohtaamisista, raikkaasta ulkoilmasta sekä työvuoroista, joita tehdään joustavasti?

Työt tehtävässä alkavat sopimuksen mukaan marraskuussa ja toivommekin sinun viihtyvän määräaikaisessa työsuhteessa sesongin loppuun, 30.4.2019 asti.

Päätehtävänäsi on olla mukana luomassa asiakkaillemme joustavaa ja positiivista matkustajapolkua, jossa asiakas kokee matkalle lähdön ja paluun soljuvan helposti ja turvallisesti. Tehtäviisi kuuluvat vahvasti matkustajien opastaminen ja neuvonta terminaalissa sekä turvatarkastuksessa työskentely.

Sovit hyvin tähän mielenkiitoiseen tehtävään, jos olet positiivisella palveluasenteella varustettu joustava tiimipelaaja etkä hermostu hektisessäkään tilanteessa. Sinulla pysyy langat käsissä ja olet tehtäviin ripeästi tarttuva ongelmanratkaisija. Puhut sujuvasti suomen lisäksi vähintään hyvää englantia, muu kielitaito on plussaa. Sinulla ei mene sormi suuhun normaalien toimisto-ohjelmien ja järjestelmien käytössä. Työ on vuorotyötä. Turvatarkastustehtävän vuoksi edellytämme, ettei hakijalla ole värisokeutta.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työskentely-ympäristön kauniissa Lapin maisemissa, hyvät työsuhde-edut, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään poliisin laatima turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus, joiden läpäisemiset ovat edellytys työsuhteen solmimiselle.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Oili Tapio arkisin klo 10-14 p. 020 708 8902.

Hae tehtävää 31.8.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa.