(Poistunut julkaisusta)

Eniro Finland: Asiakaspalvelun agentit
Oy Eniro Finland Ab/ Sentraali

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Tuulen tuiverruksesta huolimatta on aika suunnata katseet ensi kesään ja kesätöihin. Tule mukaan työkaveriksemme Enirolle!

Haemme kesätyöhön ASIAKASPALVELUN AGENTTEJA eli sydämestään asiakastyölle sykkiviä asiakasneuvojia Rovaniemen toimistollemme osoitteeseen Rovakatu 24.

Meillä asiakkaita palvellaan heidän ehdoilla maanantaista perjantaihin klo 8-16. Sinulle tarjoamme joustavia työaikoja 20-30h/vk välille asettuvalla sopimuksella. Työ sisältää monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä puhelimitse ja sähköpostilla. Agenttina tehtäväsi on löytää ja viestiä heille sopivimmat palvelut tai ratkaisut erilaisiin tilanteisiin tai pulmiin. Tulet siis tärkeään rooliin!

Vaikka agentteja etsimmekin, aiempaa asiakaspalvelutyön kokemusta et tarvitse. Riittää, että olet kiinnostunut kasvattamaan osaamistasi tällä saralla. Avoin, uskalias ja positiivinen asenne kantaa pitkälle! Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on on myös asia, mitä ilman työ on hankalaa, samoin hyvät tietotekniset perustaidot. Ruotsin ja englannin kielitaidosta on etua. Kaiken muun opit meillä kouluttaessamme ja valmentaessamme sinua. 

Milloin pääsen aloittamaan Eniron kesätyön?

Meillä kesähommat ajoittuvat huhti-syyskuulle, ja toivommekin, että pystyt sitoutumaan vähintään kahden kuukauden työskentelyjaksoon. Pidempikin ajanjakso on toki erittäin mahdollista. Ehkäpä jatkat meillä esimerkiksi opintojen ohessa kesän jälkeenkin.

Voi olla, että huomasitkin jo, että emme tohdi ottaa itseämme liian vakavasti, joten pääset mukaan melkoisen rentoon porukkaan. Agentti-termillä haluamme painottaa, että tehtäväsi on merkittävä ja tulet tärkeäksi linkiksi tekemistämme. Vaikka töitä tehdäänkin tosissaan, huumori on tärkeä osa arkeamme. Meille voit siis tulla juuri sellaisena, kun oletkin! Apua saa jopa pyytämättä.

Hae tehtävää 28.2. mennessä

Jos tämä edellä kerrottu kolahtaa, laita ihmeessä hakemus tulemaan. Hakuaika päättyy 28.2 ja työt alkavat 12.4. Lisätietoa tehtävistä antaa palvelupäällikkömme Jenni numerosta 050 401 8579 torstaisin klo 13-15. Etätyö on mahdollista perehtymisjakson jälkeen, mutta toivomme, että silloinkin sinulla on mahdollisuus vierailla toimistollamme tarpeen mukaan.
 

Lukuvinkki: Meillä asiakasneuvojia kannustetaan kehittymään! Yksi näkökulma asiakasneuvojien työn kehittämiseen on sisäisesti järjestettävä tunneälykoulutus, josta asiakasneuvojamme pääsevät osana työtään nauttimaan. Lue lisää aiheesta TÄÄLTÄ.