Eniro Finland: Asiakaspalvelun agentit
Sentraali/ Oy Eniro Finland Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Tuulen tuiverruksesta huolimatta on aika suunnata katseet ensi kesään ja kesätöihin. Tule mukaan työkaveriksemme Enirolle!

Haemme kesätyöhön ASIAKASPALVELUN AGENTTEJA eli sydämestään asiakastyölle sykkiviä asiakasneuvojia Contact center -liiketoimintaan Kajaaniin.

Meillä asiakkaita palvellaan heidän ehdoilla, tarvittaessa 24/7 ja hommia on tarjolla 20-37,5h/vko. Työ sisältää monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä puhelimitse, sähköpostilla, chatilla tai some-kanavissa. Agenttina tehtäväsi on löytää ja viestiä asiakkaille sopivimmat palvelut tai ratkaisut erilaisiin tilanteisiin. Tulet siis tärkeään rooliin!

Vaikka agentteja etsimmekin, aiempaa asiakaspalvelutyön kokemusta et tarvitse. Riittää, että olet kiinnostunut kasvattamaan osaamistasi tällä saralla. Avoin, uskalias ja positiivinen asenne kantaa pitkälle! Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on on myös asia, mitä ilman työ on hankalaa, samoin hyvät tietotekniset perustaidot. Ruotsin ja englannin kielitaidosta on etua. Kaiken muun opit meillä kouluttaessamme ja valmentaessamme sinua. 

Milloin pääsen aloittamaan Eniron kesätyön?

Meillä kesähommat ajoittuvat huhti-syyskuulle, ja toivommekin, että pystyt sitoutumaan vähintään kahden kuukauden työskentelyjaksoon. Pidempikin ajanjakso on toki erittäin mahdollista. Ehkäpä jatkat meillä esimerkiksi opintojen ohessa kesän jälkeenkin.

Voi olla, että huomasitkin jo, että emme tohdi ottaa itseämme liian vakavasti, joten pääset mukaan melkoisen rentoon porukkaan. Agentti-termillä haluamme painottaa, että tehtäväsi on merkittävä ja tulet tärkeäksi linkiksi tekemistämme. Vaikka töitä tehdäänkin tosissaan, huumori on tärkeä osa arkeamme. Meille voit siis tulla juuri sellainen, kun oletkin! Apua saa jopa pyytämättä.

Hae tehtävää 28.2. mennessä

Jos tämä edellä kerrottu kolahtaa, laita ihmeessä hakemus tulemaan. Hakuaika päättyy 28.2. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä suotta jätä hakemista viimeiseen päivään. Lisätietoa tehtävistä antaa rekrytointiasiantuntijamme Henna numerosta 040 749 4884 maanantaista keskiviikkoon klo 13-15. Perehtymisjakson jälkeen työtä on mahdollista tehdä myös etänä, mutta toivomme, että silloinkin sinulla on mahdollisuus tulla toimistolle tarvittaessa. 

Lukuvinkki: Meillä asiakasneuvojia kannustetaan kehittymään! Yksi näkökulma asiakasneuvojien työn kehittämiseen on sisäisesti järjestettävä tunneälykoulutus, josta asiakasneuvojamme pääsevät osana työtään nauttimaan. Lue lisää aiheesta TÄÄLTÄ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1417844
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kajaani
  • Lisätietoja antaa: Rekrytointiasiantuntija Henna Sjögren, puh 040 749 4884