(Poistunut julkaisusta)

Eniro Finland: Asiakaspalvelun agentit Turkuun
Oy Eniro Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2021

Tuulen tuiverruksesta huolimatta on aika suunnata katseet ensi kesään ja kesätöihin. Tule mukaan työkaveriksemme Enirolle!

Haemme kesätyöhön ASIAKASPALVELUN AGENTTEJA eli sydämestään asiakastyölle sykkiviä asiakasneuvojia contact center -liiketoimintaan Turkuun. Työt toivomme aloitettavan viikolla 18.

Tehtävässä pääset palvelemaan asiakkaita heidän ehdoillaan klo 7-18 maanantaista perjantaihin 20-37,5h/vko sopimuksella. Työ sisältää monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä puhelimitse, sähköpostilla, chatilla tai some-kanavissa. Agenttina tehtäväsi on löytää ja viestiä heille sopivimmat palvelut tai ratkaisut erilaisiin tilanteisiin. Tulet siis tärkeään rooliin!

Vaikka agentteja etsimmekin, aiempaa asiakaspalvelutyön kokemusta et tarvitse. Riittää, että olet kiinnostunut kasvattamaan osaamistasi tällä saralla. Avoin, uskalias ja positiivinen asenne kantaa pitkälle! Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on on myös asia, mitä ilman työ on hankalaa, samoin hyvät tietotekniset perustaidot. Ruotsin ja englannin kielitaidosta on etua. Kaiken muun opit meillä kouluttaessamme ja valmentaessamme sinua. 

Milloin pääsen aloittamaan Eniron kesätyön?

Työt alkavat palkallisella koulutuksella viikolla 18 ja päättyvät syyskuun lopussa. Pidempikin ajanjakso on toki erittäin mahdollista. Ehkäpä jatkat meillä esimerkiksi opintojen ohessa kesän jälkeenkin.

Voi olla, että huomasitkin jo, että emme tohdi ottaa itseämme liian vakavasti, joten pääset mukaan melkoisen rentoon porukkaan. Agentti-termillä haluamme painottaa, että tehtäväsi on merkittävä ja tulet tärkeäksi linkiksi tekemistämme. Vaikka töitä tehdäänkin tosissaan, huumori on tärkeä osa arkeamme. Meille voit siis tulla juuri sellainen, kun oletkin! Apua saa jopa pyytämättä.

Hae tehtävää 28.2. mennessä

Jos tämä edellä kerrottu kolahtaa, laita ihmeessä hakemus tulemaan. Hakuaika päättyy 28.2. Käymme hakemuksia lävitse jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista deadlinen varaan. Lisätietoa tehtävistä antaa rekrytointiasiantuntijamme Henna arkisin maanantaista keskiviikkoon klo 14.30-15.30 numerosta 040 749 4884.

Lukuvinkki: Meillä asiakasneuvojia kannustetaan kehittymään! Yksi näkökulma asiakasneuvojien työn kehittämiseen on sisäisesti järjestettävä tunneälykoulutus, josta asiakasneuvojamme pääsevät osana työtään nauttimaan. Lue lisää aiheesta TÄÄLTÄ.