Eniro Finland: Asiakaspalvelun agentit Helsinkiin tai Tampereelle
Oy Eniro Finland Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2021

Tuulen tuiverruksesta huolimatta on aika suunnata katseet ensi kesään ja kesätöihin. Tule mukaan työkaveriksemme Enirolle!

Haemme kesätyöhön ASIAKASPALVELUN AGENTTEJA eli sydämestään asiakastyölle sykkiviä asiakasneuvojia määräaikaiseen tehtävään virtuaalitiimin taksinvälitykseen. Perehdytysjakso toteutetaan Helsingissä tai Tampereella, jonka jälkeen voit työskennellä etänä.

Meillä asiakkaita palvellaan heidän ehdoilla, tarvittaessa 24/7 ja hommia on tarjolla 20-37,5h/vko. Työssä pääset agentin tavoin osoittamaan tarkkuutesi sekä näppäryytesi asiakkaiden tarpeita selvittäessäsi. Tulet siis tärkeään rooliin!

Vaikka agentteja etsimmekin, täysin valmis asiakasneuvoja sinun ei tarvitse olla, koulutamme ja perehdytämme sinut tehtävään. Toki eduksesi on, mikäli sinulta löytyy taustalta kokemusta vastaavasta asiakaspalvelutyöstä. Avoin, uskalias ja positiivinen asenne kantaa kuitenkin pitkälle! Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on on myös asia, mitä ilman työ ei valitettavasti onnistu, samoin hyvät tietotekniset perustaidot. Ruotsin ja englannin kielitaidosta on etua. Kaiken muun opit meillä kouluttaessamme ja valmentaessamme sinua. Pärjäät varmasti!

Milloin pääsen aloittamaan?

Aloitamme yhteisellä koulutuksella viikolla 17 ja toivommekin, että pystyt työskentelemään elokuun puoleen väliin tai elokuun loppuun. Pidempikin ajanjakso on toki erittäin mahdollista. Ehkäpä jatkat meillä esimerkiksi opintojen ohessa kesän jälkeenkin.

Voi olla, että huomasitkin jo, että emme tohdi ottaa itseämme liian vakavasti, joten pääset mukaan melkoisen rentoon porukkaan. Agentti-termillä haluamme painottaa, että tehtäväsi on merkittävä ja tulet tärkeäksi linkiksi tekemistämme. Vaikka töitä tehdäänkin tosissaan, huumori on tärkeä osa arkeamme. Meille voit siis tulla juuri sellainen, kun oletkin! Meidän huippujengiltä apua saa jopa pyytämättä.

Hae tehtävää 28.2. mennessä

Jos tämä edellä kerrottu kolahtaa, laita ihmeessä hakemus tulemaan. Hakuaika päättyy 28.2. Käymme hakemuksia lävitse jo hakuaikana, joten emme suosittele jättämään hakemista viimeiseen päivään. Lisätietoa tehtävistä antaa palvelupäällikkömme Paula keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-15 numerosta 050 476 0074.

 

Lukuvinkki: Meillä asiakasneuvojia kannustetaan kehittymään! Yksi näkökulma asiakasneuvojien työn kehittämiseen on sisäisesti järjestettävä tunneälykoulutus, josta asiakasneuvojamme pääsevät osana työtään nauttimaan. Lue lisää aiheesta TÄÄLTÄ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1420168
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tampere
  • Lisätietoja antaa: Palvelupäällikkö Paula Saunanoja keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-15 numerosta 050 476 0074.