(Poistunut julkaisusta)

Enhetschef, Ulrika, Kristinestad
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Esperi Vårdhem Ulrika erbjuder boende för 32 åldringar som behöver hjälp dygnet runt i Kristinestad. I Ulrika finns det möjlighet till både långvarig boende och kortare vistelse till exempel undan anhörigvårdarens ledighet eller undan rehabiliteringen efter sjukhusvistelse. Kolla här för mer information.

Vi söker nu till vårdhemmet Ulrika en kunnig och motiverad ENHETSCHEF. Arbetsförhållandet är tillsvidareanställning och börjar enligt överenskommelse. 

Vi förutsätter att du har sjukskötarexamen på YH- eller institutnivå samt tidigare erfarenhet av vårdarbete med åldringar. Vi önskar även att du har bra kunskaper i finska samt har tidigare erfarenhet av närchefsarbete. Du har ikraftvarande utbildning inom läkemedelsbehandling och hygienpass.

Vi förväntar oss flexibilitet, förmåga att på eget initiativ organisera verksamheten, engagerad inställning till arbetet samt förmåga att självständigt fatta beslut. Som enhetschef samarbetar du med många olika instanser, vilket innebär att god samarbetsförmåga underlättar arbetet. Vi uppskattar en person som är kunnig inom personalledning, dynamisk, marknadsföringssinnad och resultatinriktad.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en utmanande, intressant och givande uppgiftshelhet i en trevlig arbetsmiljö med professionellt kunniga medarbetare. Som stöd har du en arbetsgemenskap med ett öppet och glatt atmosfär och möjligheter att påverka ditt eget arbete.

Lämna din ansökan och CV med önskad lön senast den 31.1.2018.  

Mer information om uppgiften får du av regionchef Maarit Lahtonen, 050 323 2767., maarit.lahtonen@esperi.fi.

Esperi är en Rökfri Arbetsplats.