(Poistunut julkaisusta)

Englannin opettaja
Hyria koulutus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa. 

Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä? Meillä on sinulle opettajan tehtävä.

Haemme englannin opettajaa Hyvinkäälle. Äidinkielen opettajan pätevyys/opinnot luetaan eduksi. Englannin kieli ja äidinkieli kuuluvat ammatillisessa koulutuksessa yhteisiin tutkinnon osiin, mutta asiat liittyvät keskeisesti opiskeltaviin tutkintoihin ja ammatteihin. Odotamme hakijalta kokemusta ammatillisesta koulutuksesta sekä opiskelijalähtöistä otetta opetuksessa ja ohjauksessa. Verkkopedagogiikan osaaminen katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Palkkaus määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.