(Poistunut julkaisusta)

Englannin kääntäjä
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Haemme nyt Käännöspalveluihin Helsinkiin englannin kääntäjää opintovapaan sijaisuuteen. Määräaikainen työsuhde alkaa elokuun puolivälin jälkeen ja kestää 30.4.2020 asti, ja se voidaan toteuttaa myös tehtävänkiertona.

ENGLANNIN KÄÄNTÄJÄ

Tehtävän kuvaus

Kääntäjänä työskentelet erilaisten käännöstöiden parissa ja huolehdit niihin liittyvistä hallinnollisista tehtävistä, kuten asiakaspalvelusta. Käännät erilaisia asiakirjoja, tallennat valmiit käännökset ja toimitat ne tilaajille. Tehtävään kuuluu tiedonhakua, kielentarkastusta, kielineuvontaa ja tiedostonkäsittelyä. Saat mahdollisuuden osallistua termistön ja toimintatapojen kehitykseen muun tiimin kanssa.

Muiden käännöstehtävien lisäksi käännät myös erityisesti taloustieteellisiä tekstejä, esimerkiksi tulosraportteja ja pörssianalyyseja. Käännössuunta on pääasiassa suomesta englantiin.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on kielialan korkeakoulututkinto, erinomaiset tiedonhaku- ja neuvontataidot ja hyvät edellytykset termityöhön. Finanssialan tuntemuksesta on etua.

Työskentelet itsenäisesti ja hallitset isoja kokonaisuuksia. Sinulla on erittäin hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot ja työskentelet luontevasti eri tiimien ja verkostojen kanssa. Suomen ja englannin kielen taitosi ovat erinomaiset, hallitset kieliopin ja oikeinkirjoituksen ja käytät sujuvasti erilaisia ohjelmia, kuten Exceliä ja muita MS Office -työkaluja.

Olet käyttänyt aiemmin työssäsi käännösmuistiohjelmaa ja ymmärrät sen toimintaperiaatteet. OP:n käännöstiimissä käytössä on Memsource, jonka tunteminen on sinulle eduksi.

Työ on ajoittain kiireistä ja aikataulupaineiden takia työ vaatii hyvää paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn käännöspalveluissa finanssialalla. Sinua odottaa ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Saat työskennellä OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 15.7. mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa OP:n käännöspalveluiden palvelupäällikkö Emmi Lahtisalo 8.7.−12.7. klo 9−16. Tavoitat Emmin puhelimitse 040 772 9330 tai sähköpostitse emmi.lahtisalo@op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.