(Poistunut julkaisusta)

Engineering Summer Trainee
Hilti (Suomi) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019
Job reference:
9921

Espoo

Millainen tehtävä on kyseessä?
Etsimme kesätyöntekijää saamaan lentävän lähdön uralleen palkitsevassa, tuloshakuisessa ja kansainvälisessä yrityksessä. Hiltin Summer Trainee insinöörinä pääset harjoittelemaan teknisiä taitojasi dynaamisessa työympäristössä pääkonttorillamme Espoon Keilarannassa.

Mitä tehtävä sisältää?
Summer Trainee insinöörinä pääset tukemaan insinööritiimiämme asiakastyössään. Insinööritiimi tekee yhteistyötä asiakkaidemme ja myyntijoukkueemme kanssa sekä tukee rakennusurakoitsijoita ja suunnittelijoita teknisissä kysymyksissä.

Tehtävässä työskentelet toimistoltamme käsin ja autat päivittämään CAD dokumentointiamme sekä tukemaan insinöörejä BIM mallinnuksissa. Pääset myös oikolukemaan teknistä dokumentaatiotamme, insinööripuolen nettisivujamme ja verkkokauppaamme.

Työhön voi sisältyä myös muita insinööritiimiä tukevia tehtäviä.

Hiltin ainutlaatuinen, kannustava ja osaamisen kehittämiseen keskittyvä kulttuuri on yksi iso syy siihen, miksi ihmiset viihtyvät meillä.

Mitä tarjoamme?
Pääset osaksi Hiltin erinomaista yrityskulttuuria. Meillä henkilökohtainen kasvu, ammatillinen kasvu ja yrityksen kasvu kulkevat käsi kädessä. Kehitämme, haastamme ja kannustamme ihmisiämme kehittymään ja tuottamaan uskollisille asiakkaillemme vain parasta. Annamme sinulle kaikki edellytykset tehtävässä menestymiseen. Tarjoamme jatkuvaa koulutusta ja paljon vastuuta alusta alkaen. Kiitokseksi erinomaisesta suorituksesta ja johdonmukaisista tuloksista tarjoamme kehittymis- ja uramahdollisuuksia siinä vaiheessa, kun olet valmis seuraavaan haasteeseen.

Kesän jälkeen voit mahdollisesti jatkaa meillä työskentelyä täysipäiväisesti tai osa-aikaisena tuntityöntekijänä, riippuen omasta opintotilanteestasi ja senhetkisestä tarpeestamme.

Mitä odotamme sinulta:
  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (opiskelija tai vastavalmistunut)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Intohimoa tiimityöskentelyyn sekä tarkkaa työskentelyotetta
  • Oppimisen janoa ja itsesi haastamista
  • Autodesk AutoCAD ja BIM mallinnuskokemus on eduksi

Jos haluat työskennellä ensi kesänä dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa, hae meille 10.2.2019 mennessä.

Voit hakea meille painamalla "Hae nyt" näppäintä, jonka kautta pääset rekrytointijärjestelmäämme. Hakeminen vie vain hetken.

Annaliisa Ruokonen, Human Resources
P + 358 207 999 283 I E annaliisa.ruokonen@hilti.com