(Poistunut julkaisusta)

Engineering Summer Trainee
Hilti

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Millainen tehtävä on kyseessä?

Etsimme kesätyöntekijää saamaan lentävän lähdön uralleen palkitsevassa, tuloshakuisessa ja kansainvälisessä yrityksessä. Hiltin Summer Trainee insinöörinä pääset harjoittelemaan teknisiä taitojasi dynaamisessa työympäristössä Vantaan toimistollamme.

Mitä tehtävä sisältää?

Summer Trainee insinöörinä pääset tukemaan insinööritiimiämme asiakastyössään. Insinööritiimi tekee yhteistyötä asiakkaidemme, myyntijoukkueemme, rakennusurakoitsijoiden ja suunnittelijoiden kanssa. 

Tehtävässäsi toimit toimistoltamme käsin – autat päivittämään CAD dokumentointiamme sekä tukemaan insinöörejä BIM mallinnuksissa. Pääset myös oikolukemaan teknistä dokumentaatiotamme ja insinööripuolen nettisivujamme sekä verkkokauppaa.

Työhön voi sisältyä myös muita insinööritiimiä tukevia tehtäviä.   Kun aloitat Hiltillä, ymmärrät miksi ihmiset viihtyvät täällä. Meidän ainutlaatuinen kulttuuri on yksi iso syy siihen miksi ihmiset viihtyvät meillä.

Mitä tarjoamme?

Annamme sinulle kaiken mitä tehtävässäsi menestyminen edellyttää. Saat hyvän peruskoulutuksen sekä jatkuvaa yksilöllistä valmennusta ja uraohjausta.

Palkitsemme poikkeukselliset suoritukset ja tarjoamme kehittymis- ja uramahdollisuuksia siinä vaiheessa kun olet valmis seuraavaan haasteeseen.

Kesän jälkeen voit mahdollisesti jatkaa meillä osa-aikaisena tuntityöntekijänä tai täysipäiväisenä, riippuen omasta opintotilanteestasi ja senhetkisestä tarpeestamme.

 

Miksi meille kannattaa hakea?

Henkilöstömme on mainio sekoitus hyvin erilaisia ihmisiä, ja osa parhaista hiltiläisistä on tullut taloon ilman aiempaa kokemusta rakennusalalta. Aikaisempi kokemus rakennusalalta ei ole välttämätöntä, riittää että olet kiinnostunut oppimaan. Etsimme ensisijaisesti oikealla asenteella varustettuja ja tiimiimme sopivia persoonia. Hiltillä menestymisen avaimia ovat liiketoimintaorientoituneisuus, tiimityöskentely, innokkuus oppia ja oikeanlainen asenne yksilöllisestä taustasta riippumatta.

Mitä odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Intohimoa tiimityöskentelyyn sekä tarkkaa työotetta
  • Autodesk AutoCAD ja BIM mallinnuskokemusta
  • Oppimisen janoa ja itsesi haastamista

Jos haluat rakentaa uraasi dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa, hae meille 21.2.2018 mennessä.
 
Lisätietoja:
Linda Martesuo, Human Resources
P + 358 207 999 304 I E linda.martesuo@hilti.com

Annaliisa Ruokonen, Human Resources
P + 358 207 999 283 I E annaliisa.ruokonen@hilti.com