(Poistunut julkaisusta)

Engineering Manager Rinheatille Espooseen
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Rinheat Oy on suomalainen insinööritoimisto, joka on erikoistunut metsäteollisuuden haihduttamo- ja lämmöntalteenottoratkaisuihin. Yritys toimittaa omaan patentoituun teknologiaan perustuvia laitteita ja laitoksia sellutehtaille ja kuumahierreprosesseihin kansainvälisesti ja on tällä hetkellä nopeimmin kasvava toimija alalla.

 

 

Me Sharperilla etsimme asiakkaallemme Rinheat Oy:lle kokenutta Engineering Manageria / Directoria kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Espooseen.

Tehtävässä toimit pääinsinöörinä vastaten projektien suunnittelusta, taselaskennasta sekä resursoinnista. Kehität ja ohjaat suunnittelijoita asiantuntevalla ja innostavalla otteella saavuttaen uusia ja kustannustehokkaita ratkaisumalleja. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa luoden vahvan pohjan niin kansalliselle kuin globaalillekin kasvulle. Tehtävässä toimit osana johtoryhmää ja pääset vaikuttamaan omalla osaamisellasi ja näkemykselläsi yrityksen tulevaisuuteen. Lopullinen työnkuva määräytyy osaamisesi sekä toiveittesi mukaan. 

Pääasialliset tehtävät

  • Johdat suunnittelutiimiä asiantuntevalla ja nykyaikaisella otteella
  • Toimit laaja-alaisesti eri sidosryhmien kanssa kehittäen liiketoimintaa entistäkin menestyvämmäksi
  • Etsit uusia liiketoimintamahdollisuuksia yhdessä myynnin kanssa
  • Oman työsi kautta vastaat liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä yhdessä johtoryhmän kanssa

Odotamme sinulta

Vahvaa kokemusta teollisuuden investointiprojekteista sekä niiden kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja läpiviennistä Esimieskokemusta ja hyviä verkostoja metsäteollisuuden alalta Näkemyksellisyyttä kehittävään prosessiteknologiseen toimintaan Soveltuvaa teknillistä korkeakoulututkintoa (esim. kemian laitetekniikka, prosessitekniikka tai energiatekniikka) Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään metsäteollisuuden prosesseja näköalapaikalle kasvuyrityksessä, jossa pääset viemään asiantuntijuuttasi seuraavalle tasolle.

Kiinnostuitko? Olemme halunneet tehdä hakemisen sinulle mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi! Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, jätäthän meille CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.2.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Senior Recruiter Joonas Nykänen, p. 0400 411 654. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi

 

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi, mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.