(Poistunut julkaisusta)

Engineering Manager, New Product Development / Bronto Skylift Oy Ab, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020


Bronto Skylift Oy Ab on suuria hydraulisia henkilönostimia valmistava kansainvälinen metalliteollisuusyritys. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Porissa ja Pirkkalassa. Vakaana ja arvostettuna toimijana olemme luotettava työllistäjä ja tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut. Lisätietoja: brontoskylift.com

Etsimme nyt Tampereelle sinua, kehittämishakuinen ja aktiivinen

Engineering Manager, New Product Development

Päätehtäväsi on vastata uustuotekehitysprojektiemme ohjaamisesta ja koordinoinnista sekä yli 10 asiantuntijaa sisältävän tiimin lähijohtamisesta. Johdat ja edistät uusien tuotteidemme kehitysprojekteja eteenpäin johdonmukaisesti ja järjestelmällisesti aina konseptisuunnittelusta alkaen niiden lanseeraukseen saakka. Ensisijaiseen vastuualueeseesi sinulla ja tiimiisi kuuluvien mekaniikkasuunnittelun, sähkösuunnittelun, hydrauliikkasuunnittelun ja automaatiosuunnittelun ammattilaisilla kuuluu 0–3 vuoden aikana markkinoille saatettavat tuotekehitysprojektit, kuten uusien tuoteperheiden, laitetyyppien, ominaisuuksien ja optioiden suunnittelu. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Tampereen Raholassa ja raportoit suunnittelujohtajalle yhdessä ylläpitosuunnittelustamme, tuoteryhmästämme ja lujuuslaskennastamme vastaavien päälliköiden kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. DI / ins.), esimieskokemusta sekä vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavanlaisista suunnittelu- ja tuotekehitystehtävistä.  Teknisen ymmärryksesi, projektinhallintataitojesi sekä erinomaisten yhteistyö- ja kommunikointitaitojesi avulla kykenet ottamaan vahvan roolin myös yhtiömme prosessien kehittämisessä. Hahmotat hyvin teknisiä kokonaisuuksia ja pystyt työskentelemään paineen alla useiden hankkeiden kanssa samanaikaisesti. Työskentelytavoiltasi olet kehittämishakuinen sekä organisointi- ja päätöksentekokykyinen. Osaat johtaa tehokkaasti asiantuntijaorganisaatiota hyödyntäen eri asiantuntijaryhmien osaamista yhteisten tavoitteiden ja konkreettisten tulosten saavuttamiseksi sekä asiakkaidemme tyytyväisyyden varmistamiseksi. Viestit suomen kielen ohella sujuvasti englanniksi, tehden tiivistä yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmiemme kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän arvostetussa kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittämään yrityksemme lisäksi myös itseäsi. Sinua odottaa ammattitaitoisilla ja hyvillä työkavereilla varustettu työyhteisö, joka tarjoaa vakaan työsuhteen, hyvät työsuhde-edut sekä nykyaikaiset työvälineet onnistumisesi tueksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Bronto Skyliftin suunnittelujohtaja Juho Lehtinen puh. 040 54 946 54, parhaiten tavoitettavissa ti 6.10. klo 12–13, ti 13.10. klo 12–13 ja to 15.10. klo 12–13. Lisäksi lisätietoja tehtävästä voi tiedustella MPS-konsultti Jarkko Sipiläiseltä puh. 040 700 8161.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 18.10.2020 mennessä.