(Poistunut julkaisusta)

Engineering and ICT Recruiter
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018Työn kuvaus:
  Onko sinulla ICT- tai muuta teknistä taustaa ja verkostoa?
Oletko kiinnostunut rekrytoinnista ja etsitkö uutta mielenkiintoista työtä ja uusia mahdollisuuksia?
Jos vastasit kyllä, niin tämä paikka voisi olla sinun.

Meillä on tarjolla mielenkiintoinen paikka monipuolisella tehtävänkuvalla rekrytointien parissa maailman johtavassa ja alati kehittyvässä HR-alan yrityksessä.

Haemme Espoon tiimiimme energistä ja tehokasta kollegaa vakituiseen työhön nykyisen tiimimme vahvistukseksi. Päätehtäviisi kuuluu ICT-alan ja teknisten asiantuntijoiden rekrytointien hoitaminen asiakasyrityksiemme tarpeet huomioiden. Vastaat mm. osaavien ICT-asiantuntijoiden ja -projektipäälliköiden rekrytointiprosesseista ja tehtäväkenttääsi kuuluu lisäksi myös muita teknisiin toimenkuviin liittyviä hakuja. Hoidat asiakassuhteita ammattitaitoisesti ja hyödynnät aktiivisesti omaa verkostoasi ja eri hakukanavia rekrytointeja toteuttaessasi. Voit työskennellä joustavasti ja tilanteen mukaan pääkaupunkiseudun eri toimistoillamme.

Toivomme löytävämme tiimimme kollegan, joka työskentelee positiivisella asenteella ja hyvässä yhteistyössä työkavereiden ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Toimit ratkaisuhakuisesti ja pitkäjänteisesti, olet yritteliäs ja luotettava, etkä hätkähdä pienestä muutosten tai kiireen keskellä. Menestyt työssäsi parhaiten, kun sinulla on joko omaa ICT-alan taustaa tai hyvää ymmärrystä ICT-/teknisten asiantuntijoiden/-projektipäälliköiden työtehtävistä, tai olet toiminut ICT-myynnin parissa. Edellytämme sujuvan suomen kielen taidon lisäksi englannin kielen taitoa. Perehdytämme sinut tarvittaessa rekrytointityöhön. Adeccon tytäryhtiö Modis on erikoistunut Engineering & ICT -hakuihin. Suomessa toimimme Adecco-brändin alla.
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän tärkeiden rekrytointien parissa, tilaisuuden yhteistyöhön useiden kansainvälisten asiakkuuksiemme kanssa, sekä mukavien ja auttavaisten kollegojen tuen päivittäisessä työssäsi.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi Adeccon kotisivujen www.adecco.fi kautta 30.6. mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Ala-Kulju: sari.ala-kulju@adecco.fi, p. 0400 363 332 ja Arto Töyrä: arto.toyra@adeccogroup.com, p. +358 50 5995007.

Asiakkaan tehtävänimike:  Engineering & ICT Recruiter


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sari Ala-Kulju


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO