(Poistunut julkaisusta)

Engineer, Maintenance Development, Mechanical
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt mekaanisen kunnossapidon kehitysinsinööriä Kymin tehtaillemme UPM Sellu Suomi  - kunnossapito-organisaatioon. Tehtävän ensisijainen sijainti on Kouvola, mutta työskentelet myös Lappeenrannan sekä Pietarsaaren yksiköissä.

UPM on yksi maailman johtavista pohjoisen havu- ja koivusellun sekä eukalyptussellun tuottajista. Asiakkaamme toimivat eri puolilla maailmaa useilla tuotealueilla, kuten pehmo- ja erikoispaperit sekä graafiset paperit ja kartonki. Kattava myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakasta. Tuotantomme koostuu neljästä modernista tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja yksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 1,500 henkilöä. Sellun vuosituotantokapasiteetti on 3,5 miljoonaa tonnia. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. www.upmpulp.fi

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Haemme energistä ammattiosaajaa monipuoliseen työtehtävään, jolla on todellista merkitystä. Meillä on erinomainen työilmapiiri sekä mukavat työkaverit. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Toiveenamme on saada sinusta pitkäaikainen osaaja UPM:lle!” – Tero

Mitä teet

Kunnossapidon kehitysinsinöörinä vastaat tuotantolinjan käytettävyyden sekä kunnossapitotoimintojen parantamisesta jatkuvan parantamisen periaatteita noudattaen yhdessä operatiivisen organisaation sekä kunnossapidon kanssa. Sellu Suomi – organisaatio kunnossapidon edustajana osallistut myös Lappeenrannan ja Pietarsaaren sellu- ja paperitehtaiden kunnossapidon toimintojen kehittämiseen.

Tehtäviisi kuuluvat lisäksi kunnossapitojärjestelmien sekä kunnossapitoa tukevien palveluiden kehittäminen. Tehtävät määräytyvät tarkemmin kokemuksesi ja koulutuksesi mukaan. Tehtävässä raportoit kunnossapidon kehityspäällikölle.

Kuka olet

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (konetekniikan, voimalaitostekniikan tai tuotantotekniikan korkeakoulututkinto)
  • Sinulla on laaja-alaista kokemusta voimalaitoksen, paperi- tai sellutehtaan kunnossapitotoiminnoista
  • Sinulla on erinomaiset tietotekniset taidot ja hallitset SAP – järjestelmät sekä Office –työkalut
  • Työskentelytavoiltasi olet oma-aloitteinen, ja sinulla on hyvät organisointi ja projektinhallintataidot
  • Olet valmis sitoutumaan UPM:n 0-tapaturmaa – ajatteluun
  • Sinulla on hyvä englannin kielen taito

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapidon kehityspäällikkö Tero Junkkari, puh. +358405674830, tero.junkkari@upm.com

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 16.9.2018 mennessä.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä ContactHR@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.