(Poistunut julkaisusta)

Engineer, laboratory
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa innovaatiovetoista, vastuullista ja resurssitehokasta tulevaisuutta. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt laboratorioinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Lahden yksikköömme.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja pääasiassa rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen sekä UPM Grada® lämpömuovattavaa puulevyä huonekaluihin ja valmistavaan teollisuuteen. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli noin 444 miljoonaa euroa vuonna 2016 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Haluan toivottaa Sinut tervetulleeksi meidän laboratoriotiimiimme! Olemme tehokas ja monitaitoinen tiimi, johon haemme uutta jäsentä. Meillä on paljon tietoa ja taitoa tuotekehityksestä, testauksesta ja vanerin valmistuksesta, jota haluamme jakaa myös Sinulle. Olethan reipas, omatoiminen ja oppimishaluinen henkilö, joka ei pelkää tarttua jatkuvasti muuttuvassa tuotekehitysympäristössä eteen tuleviin uusiin haasteisiin?”
– Minna Lindroos

Mitä teet

 • Olet kokonaisvastuussa laboratorioprosessissa kuvatuista toiminnoista itsenäisesti tai yhdessä laboratoriotiimin jäsenten kanssa, käsittäen testausprosessiin liittyvät vaiheet sekä tulosten analysoinnin ja raportoinnin.
 • Osallistut kehitysprojekteihin projektiryhmän jäsenenä ja olet tarvittaessa vastuussa projektin vetämisestä
 • Suunnittelet ja toteutat koeajoja sekä osallistut tehdaskoeajoihin
 • Kehität olemassa olevia sekä uusia testimenetelmiä ja –laitteita yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa
 • Määrität, suoritat ja analysoit projekteihin liittyviä testejä

Kuka olet

 • Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään AMK-tasoinen koulutus, esimerkiksi puutekniikan tai mekaanisen metsäteollisuuden alalta
 • Olet oma-aloitteinen ja proaktiivinen
 • Osaat sujuvasti suomea ja englantia
 • Aiempi kokemus kokoonpanoteollisuudesta ja vaneriteollisuudesta katsotaan eduksi

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratoriopäällikkö Minna Lindroos, minna.m.lindroos@upm.com tai +358407039494.

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 20.05.2018.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.