Engineer / Chief Engineer, Electrical Engineering
Valmet

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Kiinnostaako sinua työ, jossa saat olla kehittämässä uusia automaatioratkaisuja? Oletko sinä etsimämme automaation ammattilainen?

Valmetin Paperit -liiketoimintalinja toimittaa kartonki-, pehmopaperi- ja paperikoneita, pituusleikkureita ja jälkikäsittelylaitteita sekä näiden koneiden uudistuksia maailmanlaajuisesti. Olemme dynaaminen ja kehityshakuinen organisaatio, jonka teknologiat määrittävät teollisuudenalan suuntaviivoja. Globaalin toimintamme keskeisenä ajurina on kestävä kehitys. Paperit-liiketoimintalinjassa teimme historiamme parhaan tuloksen vuonna 2020 ja erinomainen tahti jatkuu edelleen. Nyt on siis loistava aika liittyä dynaamiseen ja kasvavaan tiimiimme.

Haemme nyt Suunnittelijaa/Pääsuunnittelijaa sähkösuunnitteluun (Engineer / Chief Engineer, Electrical Engineering) Järvenpäähän ja Jyväskylään. Toimenkuvaasi kuuluu automaatiojärjestelmien suunnittelu toimitusprojekteissamme ja automaatiovalmistuksen tekninen tuki. Osallistut myös tarvittaessa tuotekehitys-, testaus- ja asennusvalvontatehtäviin.

Toivomme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto mielellään sähkötekniikasta. Paperi- ja kartonkitoimialan ymmärrys on eduksi tehtävissä. Tärkeintä on kuitenkin motivaatiosi kehittyä oman alasi vahvaksi asiantuntijaksi ja kasvaa Valmetin mukana.

Me saavutamme tuloksia työskentelemällä saumattomasti yhdessä, joten toivomme, että omaat hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot. Olet määrätietoinen, oma-aloitteinen ja motivoitunut saavuttamaan asetetut tavoitteet. Nautit yhteistyöstä asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa. Sujuva englannin ja suomen kielen taito ovat olennaisia tehtävässä. Muu kielitaito on eduksi. Tehtävä sisältää kohtuullisesti matkustamista.

Tarjoamme sinulle

Saat mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän globaalien toimitusprojektien parissa alallaan maailman johtavan yrityksen palveluksessa. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhösi sekä asiantuntevan ja mukavan tiimimme jatkuvan tuen.

Olet osa laajempaa asiantuntijaverkostoamme ja pääset työskentelemään kansainvälisessä ja inspiroivassa työympäristössä yhdessä asiakkaidemme ja alueidemme henkilöstön kanssa.

Sinulla on mahdollisuus nähdä oman työpanoksesi muuntuminen asiakkaan tarpeita palveleviksi ratkaisuiksi ja osaltasi vaikuttaa kestävään kehitykseen.

  

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisitko kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Alatalo, Manager, Electrical Engineering, email: jukka.alatalo@valmet.com tai p. +358 40 772 9370

Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa, kun niitä saamme, joten täytäthän sähköisen hakulomakkeen mahdollisimman pian tai viimeistään 12.12. mennessä. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

valmet slogan
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527580
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Järvenpää