(Poistunut julkaisusta)

Energy Manager
Valmet Automotive

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Sinun vastuullasi on Valmet Automotiven Uudenkaupungin tehtaan energian, polttoaineiden, raakaveden sekä muiden prosessi- ja kiinteistöhyödykkeiden budjetointi, hankinta, varastointi ja toimittaminen käyttökohteisiin.

 

Osallistut tehtaan energian hankintaan ja käyttöön liittyviin hankkeisiin ja toimit erikseen nimetyissä projekteissa projektipäällikkönä.

 

Energy Manager toimii tehtaan energiatehokkuusryhmän puheenjohtajana. Yhdessä ryhmän kanssa optimoit kiinteistöjen energiankulutusta ja otat huomioon ympäristönäkökulmat energiansäästöratkaisujen valinnoissa. Etsit ja ehdotat energiankäyttöön tehostamiseen tähtääviä toimenpiteitä ja teetät tarvittavat energiakatselmukset sekä laskelmat parannusehdotusten tueksi. 

 

Toimit tehtaan sähkökäytön- ja sähkötöiden johtajana.

 

Osallistut myös kiinteistöosaston ja prosessikunnossapidon tehtävien hoitamiseen.

 

Raportoit kiinteistöistä ja kunnossapidosta vastaavalle johtajalle.

 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa DI:n tai insinöörin koulutusta kuten esimerkiksi sähkövoima tai energiatekniikka. Sinulla on useamman vuoden työkokemus teollisuuden ja kiinteistöjen kunnossapidosta sekä energian hankintaan ja käyttöön liittyvistä tehtävistä. Sinulla tulee olla KTM päätöksen 516/1996 mukainen pätevyys S1 toimia käytön- ja sähkötöiden johtajana. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä toimia projektinvetovastuussa, rakentaa hyvät yhteistyösuhteet eri tahoihin ja neuvotella menestyksekkäästi toisten osapuolien kanssa. Raportointi, analysointi ja uudistushenkisten muutosajatusten luominen onnistuvat sinulta. Haluat kohdata uusia haasteita, oppia uutta ja toimia osana menestyvää organisaatiota. Tarvitset sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa.

 

 

Lisätietoa tehtävästä antaa Hannu Porasmaa, Director, Process and Facility Maintenance, puh. +358 40 021 3003.

Lähetä hakemuksesi 28.6.2018 mennessä.

 

 

Tarjoamme sinulle kehittymisen mahdollisuuksia sisältävän tehtävän autoteollisuuden kärkipaikalta.