(Poistunut julkaisusta)

Energy Invoicer, Nevel Oy
Nevel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Haemme Energy Invoiceria/laskuttajaa Nevelille kansainväliseen ja dynaamiseen toimintaympäristöön Vantaan Tikkurilaan. Tehtävä on vakituinen ja toivomme, että voit aloittaa työskentelyn mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Päätehtävänäsi on vastata kaukolämpö- ja tukkulaskutuksesta ja sovittujen raporttien tekemisestä. Lisäksi asiakaspalvelu, laskutus sekä voimalaitosten ja lämpökeskusten varastokirjanpito ja valmisteveroilmoitusten tekeminen kuuluvat tehtäviisi. Voimalaitoksia on myös Ruotsissa ja toivomme, että pystyt työskentelemään myös ruotsinkielellä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja mielellään kokemusta laskutustehtävistä/laskutusprosessin tuntemusta. Hyvät it-taidot sekä valmiudet käyttää suomea, ruotsia ja englannin kieltä työtehtävissä on välttämätöntä.

Toivomme myös, että olet innokas oppimaan uutta ja viihdyt dynaamisessa työympäristössä. Toisaalta otat luontevasti vastuun työtehtävistäsi, toisaalta viihdyt tiimiympäristössä.

Katsomme eduksi energia-alan laskutuksen tuntemuksen esimerkiksi InWorks -ohjelmistolla.

Nevel tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä alansa laadukkaassa yrityksessä ketterässä ja mukavassa toimintaympäristössä.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.