Energy Generation Trainee Program 2019
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Hae mukaan Schneider Electricin Energy Generation Trainee -ohjelmaan!

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Energy Generation Trainee -ohjelma 2019

Meillä Schneiderilla on vahva myynnin kulttuuri. Haluamme vahvistaa tiimejämme lahjakkailla tulevaisuuden ammattilaisilla, jotka edistävät innovaatioita ja digitalisaatiota, markkinoivat tarjoomaamme, luovat kontakteja ja tarjoavat korkealaatuista teknistä tukea asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Trainee tehtävät

Trainee ohjelman kautta saat vahvan perehdytyksen liiketoimintoimintaamme ja tehtävääsi.

Technical Support Trainee

Haluatko kehittyä tekniseksi asiantuntijaksi tukemaan asiakkaitamme laajojen kokonaisuuksien ja ratkaisujen parissa (EcoStruxure & Wiser). Tässä tehtävässä toimit Technical Support -tiimissä asiantuntijana vastaten teknisistä selvityspyynnöistä ja asiakaskyselyistä. Technical Support -tiimi vastaa asiakkaille ja sisäiseen tarpeeseen tarkoitettujen teknisten tukipalveluiden tuottamisesta. Asiakkaiden kysymykset tulevat sähköpostitse, puhelimitse tai chatin välityksellä. Ratkot asiakkaiden ongelmia, jotka liittyvät esimerkiksi tuotevalintaan, tuotteiden ohjelmointiin, käyttöönottoon, asennukseen tai liitettävyyteen muihin järjestelmiin.  Tämä tehtävä antaa hyvän pohjan, jos tavoitteenasi on järjestelmäasiantutijan, tuotepäällikön ja myynnin roolit. Tehtävässä edellytetään AMK tason insinööri koulutusta.

Solution Sales Trainee

Kiinnostaako ura myynnin ammattilaisena? Solution Sales Trainee tehtävässä pääset kasvattamaan liiketoimintaamme suomalaisten teollisuusasiakkaiden parissa. Avaat ovia uusiin asiakkaisiin ja markkinoihin. Sinulla on tuloshakuinen työskentelyote ja halu kehittää ja kasvattaa asiakkuuksia pitkäjänteisesti. Katsot vahvasti eteenpäin ja ammattilaisista koostuvan tiimin tuella vastaat asiakkaidemme tarpeisiin rakentamalla heitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden Schneider Electricin prosessiautomaatioratkaisuista, ohjelmistoista ja palveluista. Toimit tiiviissä yhteistyössä konsernin teollisuustiimin, tuotesovellusinsinöörien, Offer Managereiden ja asiakkaiden kanssa. Tässä tehtävässä tarvitset vahvaa kaupallista ymmärrystä ja aitoa kiinnostusta eri teknologioiden soveltamiseen. Tekninen koulutustausta on hyödyksi, mutta ennen kaikkea olet asiakaslähtöinen ja haluat kehittyä myynnin ammattilaisena.

Customer Satisfaction & Quality Trainee

Kiinnostaako asiakaskokemus B2B ympäristössä? Haluatko kehittää yrityksen sisäisiä prosesseja ja syventää osaamistasi laadunhallinnassa? Tässä tehtävässä teet päivittäistä yhteistyötä laajasti yrityksen sisällä Customer Experience -tiimin, asiakaspalvelun ja eri liiketoimintayksiköiden kanssa tukien tiimejä laadunhallinnassa sekä sisäisissä auditoinneissa. Innostut prosesseista, ymmärrät ERP/CRM järjestelmiä ja osaat käyttää Exceliä sujuvasti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky omaksua uutta tietoa. Tässä tehtävässä saat laajan näkymän organisaation eri toimintoihin ja mahdollisuuden kehittää uraasi vahvuuksiesi mukaan.

Bid Engineer Trainee

Aloita urasi keskijännite/pienjännite järjestelmien Bid Engineer -tehtävässä. Tässä roolissa vastaat pääsääntöisesti keskijännite/pienjännite -järjestelmien tarjouslaskennasta asiakkaille. Toimit läheisessä yhteistyössä myynnin ja projektitiimien kanssa. Toimenkuvassa osallistut EcoStruxure-kokonaisuuksien tarjoaman muodostamiseen oman vastuualueen kautta. Jos olet asiakaspalveluhenkinen, innokas oppimaan uutta ja motivoitunut tekemään työsi huolella suosittelemme aloittamaan trainee urasi tästä tehtävästä. Tarjouslaskennasta kertyvän kokemuksen myötä pystyt hakeutumaan uusiin haasteisiin esimerkiksi myynnin ja projektitoiminnan parissa. Tehtävässä edellytetään sähkötekniikan koulutusta.

Specifier Engineer Trainee

Specifier Engineer -tehtävässä vastaat kysynnän lisäämisestä vaikuttamalla suunnittelutoimistoihin, kiinteistön omistajien ja urakoitsijoiden suunnittelun vastuuhenkilöihin spesifioimalla kohteisiin Schneider Electricin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita ymmärtäen niiden tuottaman lisäarvon liiketoiminnalle. Olet osa nuorekasta ja energistä tiimiä, joka tuottaa esityksiä, koulutusta, konsultaatiota, ratkaisee teknisiä haasteita ja kuvaa asiakkaille lisäarvoa tuottavia toiminnallisuuksia perustuen EcoSturuxure alustan luomiin mahdollisuuksiin. Toimit päivittäisessä yhteistyössä liiketoimintayksiköiden vetäjien, tuotepäälliköiden sekä markkinoinnin kanssa. Pidät työskentelystä asiakasrajapinnassa teknisten haasteiden parissa. Tavoitteemme on parantaa asiakas tyytyväisyyttä suunnittelutoimistoissa ja kasvattaa tilauskantaa laadullisella tekemisellä suunnittelija rajapinnassa.  Tehtävä edellyttää kaupallista ajattelua ja vahvaa kiinnostusta teknologiaan.

Mitä toivomme sinulta

 • Sinulla on tuore liiketalouden tai johtamisen tutkinto, tai insinööritutkinto (sähkö ja automaatio, mekaaninen- tai teollisuusinsinööri).
 • Olet valmis liittymään osaksi huippumyyntitiimiä.
 • Olet tulosorientoitunut, ja luonteeltasi yrittäjähenkinen ja avoin.
 • Nautit monimuotoisessa tiimissä työskentelystä ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.
 • Olet kiinnostunut energianhallinnasta ja -tehokkuudesta.
 • Haluat jatkuvasti kehittää itseäsi.
 • Puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia.

Sinulla tulee olla vahva kiinnostus liiketoimintaan menestyäksesi näissä tehtävissä. Näin varmistamme jatkuvan arvon tuottamisen asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja Schneider Electricille, kaiken tekemisemme kautta. Arvostamme sinnikkyyttä, ratkaisukeskeisyyttä ja kykyäsi saavuttaa itsellesi asettamasi tavoitteet.

Tarjoamme sinulle

 • Mahtavat kollegat, modernit työskentelytilat ja joustavat työskentelyajat.
 • Näköalapaikan kestävää kehitystä ajaviin energiasektorin hankkeisiin Suomessa, ja mahdollisuuden auttaa asiakkaitamme saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteensa energiankulutustaan vähentämällä.
 • Mahdollisuuksia kehittyä ja edetä yrityksessä omien kiinnostustesi ja kunnianhimosi mukaisesti. Sinnikkyys ja päättäväisyys auttavat sinua luomaan oman näköisesi urapolun.
 • Mahdollisuuksia laajentaa osaamistasi ja kansainvälistä ammatillista verkostoasi, avaten kansainvälisiä uramahdollisuuksia.
 • Mahdollisuuden jatkuvaan itsesi kehittämiseen. Kannustamme työntekijöitämme löytämään täyden potentiaalinsa tarjoamalla yhdenvertaisia mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen.
 • Kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Ohjelma alkaa: Syyskuussa 2019

Lisätietoa työsuhteesta: Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Trainee-ohjelma kestää 12 kuukautta, sisältäen viiden viikon kierron Schneider Electricin toimipisteillä Pohjois-Euroopassa.

Kiinnostuitko? Hae joukkoomme!  Tartu tilaisuuteen kehittää itseäsi huippuosaajien joukossa! Lähetä hakemuksesi (CV & motivaatiokirje) nettisivujen kautta viimeistään 2.5.2019. Lisätietoja antaa Talent Acquisition Specialist Terhi Meskanen-Falik, 040 538 6493.

Nettisivut:

https://www.se.com/fi/fi/about-us/careers/energy-generation-trainee.jsp

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1252172
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Espoo