(Poistunut julkaisusta)

ENERGISOIVA YHTEYSPÄÄLLIKKÖ
Mediatakojat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018
Mediatakojat Oy
Mediatakojat Oy on dynaaminen media-alan konserni. Liikevaihto vuonna 2017 oli 4 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 50. Mediatakojat konserniin kuuluu kaupallisina radioina Radio Pori, Auran Aallot, HitMix, Radio Mikkeli ja Helmiradion paikallinen mainosmyynti 15 kaupungissa sekä radiomainostuotantoyksikkö.
Toimenkuva
Rekrytoimme nyt kasvavaan tiimiin uutta energisoivaa yhteyspäällikköä. Intohimoisena myynnin ammattilaisena hoidat nimettyä asiakaskuntaa ja sukkuloit sujuvasti eri verkostoissa hurmaten puolellesi myös uusia asiakkaita. Tunnet siis jo entuudestaan alueen toimijat ja asiakkaat ja sinulla on tuoreita näkemyksiä uusasiakashankintaan. Olet nälkäinen kaupantekijä jolla on jo vahvoja näyttöjä onnistuneesta ja aktiivisesta myyntityöstä, sekä pelaat hyvin myös joukkueen jäsenenä. Persoonana sinulla on palava halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi.
Odotamme sinulta
Arvostamme:
- näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä
- vahvoja alueellisia verkostoja ja paikallisen markkinatilanteen tuntemusta
- ideointikykyä ja luovuutta myyntityössä
- eteenpäin pyrkivää positiivista asennetta
- nykyaikaisen toimistotekniikan ja ohjelmistojen hallintaa.
Muut tiedot
Auran Aallot, Helmiradio ja HitMix Turku etsivät juuri SINUA! Tarjoamme tulokseen perustuvan palkkauksen lisäksi paikan kehittyvässä radiotalossa, jossa arvostetaan kovia tuloksentekijöitä, mukavat työkaverit sekä Logomon työskentely-ympäristön! Mikäli hertsit osuivat juuri Sinun taajuudelle täytä hakemuksesi/profiilisi oheisesta linkistä jo tänään. Muista lisätä profiiliisi myös CV. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 040 307 5014.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.07.2018 mennessä.