(Poistunut julkaisusta)

ENERGISIÄ AMMATTILAISIA TUOTANTOON
Trafotek Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Trafotek Oy
TRAFOTEK OY suunnittelee ja valmistaa tehomuuntajia, kuristimia ja suodattimia pääasiassa laivanrakennusteollisuuteen, uusiutuvan energian sovelluksiin
sekä lukuisiin eri teollisuuden alojen taajuusmuuttajaratkaisuihin. Pääkonttorimme sijaitsee Kaarinassa, missä toimii myös tehomuuntajatuotantomme.
Suomen lisäksi Trafotekilla on tehtaita myös Virossa, Kiinassa ja Brasiliassa. Trafotekin palveluksessa on globaalisti noin 450 työntekijää ja yrityksen
liikevaihto vuonna 2018 oli lähes 46 miljoonaa euroa. Alan näkymät ovat positiiviset ja tilauskantamme kehittyy hyvää vauhtia. Kaikkea toimintaamme
ohjaa asiakaslupauksemme BETTER ENERGY.
Toimenkuva
Haemme Trafotek Oylle Kaarinan pisteeseen energialan uusia ammattilaisia. Tarjolla on hyvin monipuolisia tehtäviä, mm. kokoonpano, käämintä, maalaus ja muotitus. Uudet tekijät saavat tehokkaan ja laajan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin.
Odotamme sinulta
Ammatillinen koulutus ja / tai työkokemus katsotaan eduksi. Osa tehtävistä vaatii työkalujen hallintaa, teknisten kuvien ja ohjeiden lukutaitoa, hitsaustaitoa. Innokkuudella ja halulla oppia uutta pääsee pitkälle. Työt ovat pääsääntöisesti seisomatyötä ja käsin tehtäviä nostoja vaaditaan myös muutamissa pisteissä, joten hyvä fyysinen kunto on aina plussaa.
Koulutus ja työkokemus
Sujuva suomen kielen taito on edellytys tuotannon työ- ja menetelmäohjeiden vuoksi. Töitä tehdään pääsääntöisesti 2-vuorossa (iltavuoron perjantai tehdään sisään). Ammattikorteista taskussa pitäisi olla työturvakortti, tulityökortti ja tietyiltä osin sähkötyöturvallisuuskortti.
Muut tiedot
Trafotek on kiinnostunut sekä syksyllä koulunsa starttaavista sekä pitempiaikaista työtä hakevista. Mikäli tehtävät sujuvat odotusten mukaan ja viihdyt talossa, siirtyminen vakituiseksi on vahva mahdollisuus.
Kesto
yli 12kk
Lisätietoja
Christian Rönndahl, Christian.Ronndahl@vmp.fi, 040-307 5018
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.04.2019 mennessä.