(Poistunut julkaisusta)

Energinen asiakaspalvelija Baronalle Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Koetko erilaisten haasteiden ratkomisen itsellesi luontaisena asiana? Löytyykö sinulta kykyä lukea asiakkaan tarpeita jo puolittaisesta sanasta? Etsitkö pitkäaikaista työtä Espanjan aurinkorannikolta? Jos tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö!

Tule töihin Baronan palvelukeskukseen Fuengirolaan, jossa pääset osaksi Fortumin myynnillistä asiakaspalvelutiimiä! Sinä energinen, paineensietokykyinen, muutosmyönteinen henkilö, joka nautit itsesi haastamisesta, omaat itsenäiset työskentelytavat sekä tiimityöskentelytaidot, etkä pelkää hektistä työntekoa, me etsimme sinua!

Millaista on työ Baronalla Espanjassa Fortumin tiimissä?

Baronan tiimi on osa Fortumin asiakaspalvelua ja vastaa myynnistä kuluttajille. Tehtävässä vastaat asiakkailta tuleviin puheluihin ja sähköposteihin sekä huolehdit siitä, että asiakkaan asia ratkaistaan kerralla kuntoon.

Olet henkilö, joka on aidosti kiinnostunut ylittämään asiakkaan odotukset, etsimällä aina parhaan ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Työssä onnistumisessa tukee laadukas Fortum-brändi sekä motivoivat myyntitavoitteet. Tiimimme työskentelee vuorotyössä, vuoden jokaisena päivänä, työaikojen sijoittuessa pääsääntöisesti klo 6-23 välille. Työviikon pituus on 39 tuntia.

Milloin pääsen aloittamaan ja mihin asti työt jatkuvat?

Työt alkavat 1.10 alkavalla koulutuksella. Etsimme työntekijöitä osa-/kokoaikaisiin ja pitkäkestoisiin työsuhteisiin.

Voisiko tämä olla minun tilaisuuteni?

Aiempi kokemus sähköalalta, myynnistä tai asiakaspalvelusta nähdään etuna, mutta sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä työskentelet osaavan tiimin ja esimiesten tukemana. Tärkeintä on se, että olet näppärä järjestelmien käyttäjä, innostunut, myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja sinua motivoi työssä kehittyminen. Mikäli tunnistat itsesi näistä ominaisuuksista, pärjäät tehtävässä!

Mitä vielä mietit - jätä hakemus jo tänään!

Baronalla on Espanjan Fuengirolassa oma noin 250 hengen asiakaspalvelukeskus, josta käsin tuotamme yritysasiakkaidemme ydintoimintoja ulkoistettuna palveluna. Rekrytoituessasi tehtävään, työsuhde solmitaan paikallisen maayhtiömme kanssa ja olet osa Barona-konsernia. Baronan palvelukeskuksessa työskennellään Baronan omassa työnjohdossa, baronalaisessa rohkeiden osaajien yhteisössä! Fuengirolassa sinua odottaa aurinko, huipputiimi, haastava ja mielenkiintoinen työ, luotettava työnantaja sekä kilpailukykyinen palkkaus paikalliseen tasoon nähden. Työilmapiirimme on iloinen ja motivoiva, eikä työtä tarvitse tehdä yksin – ympärillä on huippujengi!

Laita hakemus tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus energiseen myyntitiimiimme!

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkaile sähköpostiasi! Lisätietoja antaa rekrytoinnista vastaava Jarita Laitinen arkisin klo 10-11 välisenä aikana (suomen aikaa).