Energiavalvoja™
Vahanen Monitoring Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Vahanen-yhtiöihin kuuluva Vahanen Monitoring Services Oy tarjoaa energianhallinta- ja huoltokirjapalveluita sekä kiinteistön turvallisuuteen liittyviä palveluita.

Energiavalvoja™ on Vahasen uusi palvelukonsepti, jossa kohteittain nimettävä energiavalvoja vastaa kiinteistön teknisestä toiminnasta, energian käytöstä ja olosuhteista. Käytössämme on nykyaikaiset työkalut, joita kehitämme aktiivisesti. 

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme uutta energiavalvojaa.

Energiavalvoja laatii teknisiä tarkastuksia kiinteistöihin (asuin-, toimitila- ja liikekiinteistöt), vastaa nimetyistä kiinteistöistä kokonaisuutena ja on yhteyshenkilömme asiakkaamme sidosryhmien suuntaan (isännöitsijät, huoltoliikkeet, kiinteistömanagerit, kiinteistön omistajat). Energiavalvoja kartoittaa olemassa olevien kiinteistöjen järjestelmien kuntoa ja toimintaa sekä avustaa ja kouluttaa kiinteistön ylläpidon eri osapuolille oikeaoppista käyttöä. 

Energiavalvoja laatii tarvittaessa energiatodistuksia, tekee energiakatselmointeja ja vastaa hänelle nimetyistä projekteista. Energiavalvoja pääsee myös osallistumaan laajan palvelukokonaisuutemme ja toimintatapojemme kehittämiseen. Vaikka projektit ovat itsenäisiä, tukena työssä on monialaisen yrityksemme laaja asiantuntijaverkosto.

Minkälaista energiavalvojaa etsimme?

Haemme henkilöä, jolta löytyy palveluasennetta, oppimishalua, oma-aloitteisuutta ja ymmärrystä oman tekemisen merkityksestä osana isompaa kokonaisuutta. Useiden yhtäaikaisten projektien langat pysyvät hyvin käsissä, lupaukset tulevat pidettyä ja työteho säilyy myös paineen alla. 

Energiavalvoja tekee työtä asiakkaalle, eikä tingi hyvästä työn lopputuloksesta tai erinomaisesta asiakaspalvelusta. Liikekiinteistöjen teknisten järjestelmien ymmärtäminen sekä yleinen LVISA-osaaminen tukee onnistumista tehtävässä. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä kokemusta järjestelmien hyödyntämisestä tiedon tuottamisessa ja toiminnan suunnittelussa. LVI- tai sähköinsinöörin tutkinto tai muu kiinteistöalan koulutustausta antaa tehtävään hyvän pohjaosaamisen.

Asiakkaamme sijaitsevat pääasiassa Keski- ja Etelä-Suomen alueella. Tarjoamme palveluja valtakunnallisesti, joten työ edellyttää viikoittaista matkustamista eri paikkakuntien välillä. Tarjoamme työhön modernit työvälineet ja etätyömahdollisuuden.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina!

Asiantuntijoillamme on halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin. Koulutusvalikoimamme on hyvin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Tervetuloa rakentamaan onnistumisia Vahaselle ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevasta linkistä viimeistään sunnuntaina 25.8.2019. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 14.-16.8.2019 operatiivinen johtaja Timo Finnilä, puh. 040-7271305 tai 19.-23.8. tiimipäällikkö Olli Rautsi; puh. 044 768 8373. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@vahanen.com.

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.

www.vahanen.com

Linkki hakemuslomakkeelle: https://vahanen.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=390&key=&o=A_RJ&rspvt=hds6rxl04zs44wsk84okksk0g8g4w88

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287845
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: 14.-16.8.2019 välillä operatiivinen johtaja Timo Finnilä, puh. 040-7271305 tai 19.-23.8. tiimipäällikkö Olli Rautsi; puh. 044 768 8373. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@vahanen.com.