(Poistunut julkaisusta)

Energiavalvoja
Vahanen-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Vahanen-yhtiöihin kuuluva Vahanen Monitoring Services Oy (VMS) tarjoaa energianhallinta- ja huoltokirjapalveluita sekä kiinteistön turvallisuuteen liittyviä palveluita.

Energiavalvoja™ on Vahasen palvelukonsepti, jossa kohteittain nimettävä energiavalvoja vastaa kiinteistön teknisestä toiminnasta, energian käytöstä ja olosuhteista. Käytössämme on nykyaikaiset työkalut, joita kehitämme aktiivisesti. 

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme uutta energiavalvojaa.

Energiavalvoja laatii teknisiä tarkastuksia kiinteistöihin (asuin-, toimitila- ja liikekiinteistöt), vastaa nimetyistä kiinteistöistä kokonaisuutena ja on yhteyshenkilömme asiakkaamme sidosryhmien suuntaan (isännöitsijät, huoltoliikkeet, kiinteistömanagerit, kiinteistön omistajat). Energiavalvoja kartoittaa olemassa olevien kiinteistöjen järjestelmien kuntoa ja toimintaa sekä avustaa ja kouluttaa kiinteistön ylläpidon eri osapuolille oikeaoppista käyttöä. 

Energiavalvoja laatii tarvittaessa energiatodistuksia, tekee energiakatselmointeja ja vastaa hänelle nimetyistä projekteista. Energiavalvoja pääsee myös osallistumaan laajan palvelukokonaisuutemme ja toimintatapojemme kehittämiseen. Vaikka projektit ovat itsenäisiä, tukena työssä on monialaisen yrityksemme laaja asiantuntijaverkosto.

Minkälaista energiavalvojaa etsimme?

Haemme henkilöä, jolta löytyy palveluasennetta, oppimishalua, oma-aloitteisuutta ja ymmärrystä oman tekemisen merkityksestä osana isompaa kokonaisuutta. Useiden yhtäaikaisten projektien langat pysyvät hyvin käsissä, lupaukset tulevat pidettyä ja työteho säilyy myös paineen alla. 

Energiavalvoja tekee työtä asiakkaalle, eikä tingi hyvästä työn lopputuloksesta tai erinomaisesta asiakaspalvelusta. Liikekiinteistöjen teknisten järjestelmien ymmärtäminen sekä yleinen LVISA-osaaminen tukee onnistumista tehtävässä. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä kokemusta järjestelmien hyödyntämisestä tiedon tuottamisessa ja toiminnan suunnittelussa. LVI- tai sähköinsinöörin tutkinto tai muu kiinteistöalan koulutustausta antaa tehtävään hyvän pohjaosaamisen.

Asiakkaamme sijaitsevat pääasiassa Keski- ja Etelä-Suomen alueella. Tarjoamme palveluja valtakunnallisesti myös, joten työ edellyttää satunnaista matkustamista eri paikkakuntien välillä. Ensisijaisesti nyt haettavan Energiavalvojan™ kohteet sijaitsevat kuitenkin pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme työhön modernit työvälineet ja etätyömahdollisuuden.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevasta linkistä mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 16.2.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Tero Huuhtanen, puh. 043 825 2168 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@vahanen.com.