(Poistunut julkaisusta)

Energiatodistusten B2B Myyjä, osa-aikainen, Insinööritoimisto Vesitaito Oy, Tampere
Insinööritoimisto Vesitaito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Kiinnostaako sinua päästä kerryttämään arvokasta kokemusta b2b-myynnin parista? Ovatko vihreät arvot sinulle tärkeitä? Jos vastasit kyllä, meillä voi olla sinulle paikka tarjolla!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Insinööritoimisto Vesitaito Oy:lle business to business -myyjää Tampereelle. Tehtävä on osa-aikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Energiatodistusten business to business -myyjänä työtehtäviisi kuuluu puhelimitse ja skypen välityksellä tehtävä myyntityö sekä potentiaalisten asiakkaiden kartoittaminen, mihin Vesitaito tarjoaa sinulle nykyaikaiset ja ammattimaiset työkalut. Asiakaskuntana toimivat isännöintiyritykset, kunnat ja kaupungit. Tehtävä on osa-aikainen, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Työ tarjoaa tekijälleen kannustavan palkkiomallin peruspalkan lisäksi sekä joustavan työnantajan.

Rakennusalan tai kaupallisen alan koulutus sekä myynnillinen ote tukevat parhaiten tehtävässä menestymistä.  Hyvät vuorovaikutustaidot ja rohkeus asiakaskontaktointiin edistävät myös tehtävässä tuloksekkaasti menestymistä. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen sekä hyvät työvälineet, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta energiatodistuksista.

Insinööritoimisto Vesitaito Oy on energia- ja LVI alan innovatiivinen uuden ajan insinööritoimisto. Olemme valtakunnallinen markkinajohtaja uusien pientalojen energiaselvitysten laadinnassa. Teemme myös vaativampaa energialaskentaa ja -konsultointia aina rivitaloista suuriin toimistorakennuksiin. Lisätietoja: https://vesitaito.fi/
 

Pääasialliset tehtävät

  • Energiatodistusten myynti B2B-asiakkaille
  • Potentiaalisten asiakkaiden kartoittaminen

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. rakennusala, kaupallinen koulutus)
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta asiakaskontaktointiin

Tarjoamme sinulle

  • Kiinnostavia projekteja
  • Mahdollisuuden kehittyä B2B myynnin rautaiseksi ammattilaiseksi
  • Hyvän perehdytyksen
  • Osaavan tiimin ympärillesi
  • Yrityksen, jossa aidosti välitetään asiakkaasta ja pyritään näyttämään se arjessa

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 04.08.2019 , mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään elokuun 2019 aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen, santeri.virtanen@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.