(Poistunut julkaisusta)

Energiatekniikan lehtori/päätoiminen tuntiopettaja
Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Etsimme Teknologian osaamisalueelle energiatekniikan lehtoria/päätoimista tuntiopettajaa Energia- ja ympäristötekniikan koulutusohjelmaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Ensisijainen toimipaikka on SAMK-kampus Pori.

Haemme energia- ja prosessitekniikan ammattiaineiden opettajaa, jolla on vahvaa osaamista koulutusohjelman opetusaloista (esim. energian tuotannon prosessit ja laitteet, suunnittelu, voimalaitostekniikka, uusiutuva energia).

Lisäksi tehtäviin kuuluu opiskelijoiden ohjaus, oppimisympäristöjen kehittäminen ja ylläpito sekä opetusalan kehittämistoimet sekä koulutussuunnittelu.

Arvostamme opiskelijalähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, tehtävien organisointikykyä sekä hyviä verkosto- ja tiimityötaitoja. Digitaalisten työkalujen hallinta, kokemukset hanketyöstä sekä kiinnostus monialaiseen kansalliseen ja kansainväliseen yhteistyöhön lasketaan eduksi. Opetus- ja ohjaustehtäviä tehdään myös englannin kielellä. Kokemus erilaisista pedagogisista menetelmistä ja korkeakouluopetuksesta ovat eduksi tehtävän hoitamisessa.

Yleiset kelpoisuusvaatimukset tehtävään määräytyvät asetuksen ammattikorkeakouluista 1129/2014 mukaan. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SIVISTA:n mukaisesti. Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme opettajan pedagogista pätevyyttä tai valmiutta hankkia se kolmen vuoden kuluessa tehtävään valinnasta.

Lisätietoja antavat:

  • Tiimivastaava Meri Olenius, meri.olenius@samk.fi (tai puhelimitse ma 20. 1. klo 9–10, to 23.1. klo 9–11, sekä ti 28.1. klo 9–11, puh. 044 710 3345)
  • Teknologian osaamisaluejohtaja Marika Seppälä, marika.seppala@samk.fi

Hakemukset 31.1.2020 klo 16.00 mennessä osoitteessa https://elomake.samk.fi/lomakkeet/10070/lomakkeet.html

Haastattelut helmikuussa (tarkempi aika sovitaan myöhemmin).